Julklappstips!

Nu är shopen fylld av fina pilatesjulklappar!


NYHET! Pilatesttröjor för DAM & HERR

Stolt kan vi presentera våra egendesignade pilateströjor i shopen! Pilatesträningen gör oss kompletta på många sätt och texten PILATES makes me complete känns helt rätt!
Figurnära damtees och klassiska herr t-shirts med guld & silvertryck.
Pris: 459 kr/st
Stl: s, M, L, XL

Pilatesstrumpor

All grip, no slip! Mjuka, sköna träningsstrumpor i tre olika färger, perfekta för pilates, garuda, barre och yogaträning. De ger ett bra stöd med sin halkfria, gummerade undersida som gjort för bättre grepp på mattan och alla pilatesredskap.
Pris: 275 kr/st
Stl: S/M ( stl 35-39), M/L ( 39-42)

Rawfood-bollar

Handgjorda rawfood-bollar med hälsosamma ingredienser som gör att du kan njuta av många utan att må dåligt. Dadlar, nötter, glutenfritt havre, raw choklad och julkryddor i fina små konstverk gör julfirandet lika välgörande som gott! De mumsiga bollarna är framtagna av näringsfysiolog Hayley och är lika perfekta som energigivande mellanmål efter din pilatesträning som den perfekta gåbort-presenten till den du tycker om.
Vi säljer söta påsar med 4 st treats; 1 st choklad, 2 st pepparkaka, 1 st pralin
Pris: 75 kr/påse

Vill du ha mer finns vår maxade julklapp i vårt Tränings- och behanlingspaket med 3 PT & 3 valfria behandlingar för 3995 kr och våra fina Presentkort i valfritt belopp som säljs i glittande vackra askar.

Välkommen in för shopping eller lägg din beställning via mail och hämta upp när det passar dig.
Vi önskar dig en riktigt, riktigt god jul!