Personlig Träning

Få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt! Investera i dig själv genom Personlig träning så hjälper vi dig att förbättra din teknik och få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Träna helt privat med din personliga tränare efter ditt individuella träningsprogram. Vi erbjuder Personlig träning i Pilates, Garuda, Gyrokinesis, Barre, Yoga och Acroyoga. Vi på Pilates Complete sätter stort värde vid kvalitativ träning. Personlig träning ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential.

OBS! PRISHÖJNING 1 februari 2022

Den 1 februari 2022 gör vi en prisjustering av våra tjänster. Som en av Sveriges ledande träningsstudios med ett dedikerat team som alltid strävar efter att ligga bland de främsta höjer vi priserna på all träning för att fortsatt kunna erbjuda samma höga kvalitet. Bli Klubbmedlem och teckna det medlemskap du önskar redan idag för att träna till de gamla priserna! Välj mellan Gruppträning och Personlig Träning.

PT Online

Vi erbjuder även Personlig Träning online för dig som vill träna hemifrån. Läs mer här!

Friskvårdsbidrag

Har du friskvårdsbidrag? Vi tar emot E-passi. Kontakta oss på anmalan@pilatescomplete.se så hjälper vi dig med registrering vid köp.

Bokning

För bokning av Introduktioner och Personlig Träning kontakta din tränare eller maila oss på anmalan@pilatescomplete.se  Personlig träning skall avbokas senast 24 h innan bokad tid. Vid försenad avbokning debiteras full summa.

PT Pilates

PT Pilates

Pilates är en effektiv träningsmetod som kombinerar styrke-, stabilitets- och rörlighetsträning och balanserar upp kroppen så att den blir lika stark som smidig.

Läs mer

PT Garuda

PT Garuda

Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans och tai chi som fokuserar på flöde, rytm och variation.

Läs mer

PT Rehab

PT Rehab

Pilates har visat sig vara effektiv som rehab-träning för ex rygg, bäcken och knäbesvär och rekommenderas av många sjukgymnaster, osteopater och naprapater.

Läs mer

PT Yoga

PT Yoga

Yoga har stora positiva effekter på både ditt fysiska och mentala välmående. Vi erbjuder individuell yogaträning i vår kompletta PT-studio i Yoga, Yogawings och AcroYoga.

Läs mer

PT Online

PT Online

Vill du träna pilates men inte har möjlighet att besöka oss på studion? Vill du träna hemifrån? Då kan du nu träna med oss online! Den Personliga Träningen anpassas efter dig, dina önskemål och den plats du befinner dig på.

Läs mer

PT Acro/Handstand

PT Acro/Handstand

Vi erbjuder individuell träning i handstående- och acro- samt martial artsinspirerad träning.

Läs mer

PT Gyrokinesis

PT Gyrokinesis

GYROKINESIS® är en närbesläktad träningsform till yoga, garuda och pilates. Syftet är att stärka, stimulera och mobilisera kroppens hela system med flytande, mjuka och cirkulära rörelsesekvenser.

Läs mer

PT Duo

PT Duo

PT Duo är personlig träning för två personer. Tjänsten kommer att lanseras inom kort.

Läs mer

Priser

1 klipp 985 kr
10 klipp 8 995 kr
20 klipp 16 200 kr
30 klipp 22 940 kr

Klippkort är giltiga i ett år.

Vill du börja träna hos oss?

Vi erbjuder Pilates, Garuda, Yoga och Barre i form av Gruppträning, Personlig Träning, Kurser och Workshops.