Personlig Träning

Få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt! Investera i dig själv genom Personlig träning så hjälper vi dig att förbättra din teknik och få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Träna helt privat med din personliga tränare efter ditt individuella träningsprogram. Vi erbjuder Personlig träning i Pilates, Garuda, Yoga samt PT Group – Personlig träning i mindre grupp. Vi på Pilates Complete sätter stort värde vid kvalitativ träning. Personlig träning ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential.

PT Pilates

PT Pilates

Pilates är en effektiv träningsmetod som kombinerar styrke-, stabilitets- och rörlighetsträning och balanserar upp kroppen så att den blir lika stark som smidig.

Läs mer

PT Garuda

PT Garuda

Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans och tai chi som fokuserar på flöde, rytm och variation.

Läs mer

PT Rehab

PT Rehab

Pilates har visat sig vara effektiv som rehab-träning för ex rygg, bäcken och knäbesvär och rekommenderas av många sjukgymnaster, osteopater och naprapater.

Läs mer

PT Yoga

PT Yoga

Yoga har stora positiva effekter på både ditt fysiska och mentala välmående. Vi erbjuder individuell yogaträning i vår kompletta PT-studio i Yoga, Yogawings och AcroYoga.

Läs mer

PT Group

PT Group

Träna personlig träning i mindre grupp i pilatesmaskiner som Reformer, V2MAX, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel samt med mindre redskap som Arc Barrel, Edge och andra props, under uppsikt av en Personlig Tränare. Max 4 deltagare.

Läs mer

Priser

1 klipp 965 kr
10 klipp 8 650 kr
20 klipp 15 570 kr
30 klipp 22 050 kr

Klippkort är giltiga i ett år.

Vill du börja träna hos oss?

Vi erbjuder Pilates, Garuda, Yoga och Barre i form av Gruppträning, Personlig Träning, Kurser och Workshops.