Yogobe

Yogobe är en plattform för onlineträning där du kan träna med några av Nordens främsta instruktörer och experter inom yoga, pilates, träning och hälsa.

Vi är stolta över att vara en del av Team Yogobe och erbjuder mängder av videos med pilatesträning, teknik och övningar. Du kan träna pilates med oss på matta och med redskap som ex. flexband, boll, foamroller och wobblies. Utöver detta finner du även specialanpassade pilatesprogram och spellistor på både svenska och engelska för ex. ryggproblem, pre- och postnatal pilatesträning och skräddarsydda program för löpare och golfare.

Några av våra bästa tips är exempelvis klasserna Seated Pilates Workout och spellistan Pilates Total samt Yoga & Pilates- mage & rumpa med blandad pilates- och yogaträning samt Pre och postnatal träning med Prenatal Pilates for all trimesters.

Du kan även följa vårt träningsprogram ”Pilates – styrka inifrån och ut” där du under 4 veckor blir coachad och tar del av pilatesteknik, träningstips och rekommendationer på träningsvideos. Upplägget är att du får lära dig grunderna i pilatestekniken vecka 1, bygga inre stabilitet och styrka vecka 2, öka din rörlighet vecka 3 och utmana hela kroppen vecka 4. Träningen utförs både på mattan och med redskap.

Om du inte ännu provat Yogobe, så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto på Yogobe.com så får du 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.