Gruppträning

Träna på våra variationsrika och kvalitativa gruppträningsklasser i Pilates, Gyorkinesis, Reformer och Barre. Hos oss tränar du alltid i små grupper med välutbildade och dedikerade tränare.

Du utmanar din balans och stabilitet med wobblies, foamroller och boll, ökar din styrka och rörlighet på reformer, tränar din teknik och kroppskontroll på mattan, och får upp pulsen med konditionsträning på jumpboard och bosu. När vädret tillåter tränar vi utomhus på någon av våra privata terrasser. Vi erbjuder även klasser online.

Läs mer här om hur du blir klubbmedlem och kommer igång med din träning.

Friskvårdsbidrag

Har du friskvårdsbidrag? Vi tar emot E-passi. Kontakta oss på anmalan@pilatescomplete.se så hjälper vi dig med registrering vid köp. (teckna ej medlemskap innan du kontaktat oss)

 

Barre

Barre

Öka intensiteten i din pilatesträning och tona musklerna från topp till tå med dansanta Barreövningar. På den här klassen tränar du stående vid balettstången och använder redskap som Flexband, Toning Balls, Mini Stability Ball, Wobblies, Ankle tubing och Towel.

Boll/Rulle

Boll/Rulle

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen tränar du med redskapen Pilatesboll eller Foamroller samt Flexband, Toning Balls och Halo.

Complete

Complete

Funktionell och utmanande cirkelträning där styrke- och rörlighetsövningar varvas med kondition och balans. På den här klassen tränar du med olika pilatesredskap och reformer.

Gyrokinesis

Gyrokinesis

GYROKINESIS® är en flödande och avlastande träningsform som ger en ökad mobilitet och stabilitet, med mjuka, dansliknande rörelser. Syftet är att stärka, stimulera och mobilisera muskulär, lymfatisk, blod och fascia systemet med själv massage, flytande, mjuka och cirkulära rörelsesekvenser sittande på pall, samt stående övningar och på golvet.

Matwork

Matwork

Grundläggande träning för att förstå pilatestekniken, lär dig STOTT PILATES® uppvärmning, essential- samt intermediateövningar. Få bättre kroppskontroll, placering och teknik.

Props

Props

Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen tränar du med redskapen Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle, Ankle Tubings, Toning Balls, Towels, Bosu och Halo.

Reformer

Reformer

Grundläggande reformerklass för flexibilitet, styrka och uthållighet. På den här klassen tränar du i Reformer samt använder redskap som Fitness Circle, Mini Stability Ball och Maple Pole.

Reformer intermediate/advanced

Reformer intermediate/advanced

Koordinativ och tonande klass. Uppnå optimala resultat för hela kroppen med mer utmanande intermediate- och advanced-övningar för styrka, balans och uthållighet. OBS! Du bör ha grundläggande kunskap i reformer-inställningar och övningar samt ha tränat reformer i minst 1 termin för att delta på denna klass.

Reformer Boost

Reformer Boost

Högintensiv klass med pulshöjande cardio och hopp på Reformer jumpboard kombinerad med enkla och funktionella styrkeövningar med pilatesredskap. Klassen tränas i intervaller för en riktig full body boost!

Yoga

Yoga

På den här klassen tränar du kroppen genom olika asanas (positioner), andnings- och avslappningsövningar. Yoga förbättrar koncentrationen, bygger styrka samt släpper blockeringar i kroppen. En klass som syftar till förbättrat fysiskt och mentalt välmående.

Reformer Flow

Reformer Flow

Flödande och dynamisk reformerklass för dig som har grundläggande teknik och tränat reformer under en tid. Fokus ligger på mjuka rörelsesekvenser för flexibilitet och styrka med inspiration ifrån pilates, garuda och yoga. På den här klassen tränar du i reformer. Du bör ha grundläggande kunskap i reformer-inställningar och övningar när du deltar på denna klass.

GT Online

GT Online

GT Online onlinebaserade gruppträningsklasser via Zoom och är ett komplement till våra gruppträningsklasser IRL på studion. Klasserna är mattbaserade med redskap som flexband, towels och vikter.

Matwork Trainee

Matwork Trainee

Denna mattbaserade pilatesklass bygger på övningar som sammansatts till serier och flöden. Trainee-klassen undervisas av elev som är under utbildning på Pilates Complete Education och är en del av examinationen i PCE Grundutbildning. Detta är ett tillfälle för eleven att öva på att undervisa pilates. Klassen undervisas på svenska. 

Schema

På vår bokningssida finner du aktuellt schema samt bokar gruppträning.

Priser

Gruppträning månadskort, Gruppträning 12 månader samt Gruppträning Årskort kan påbörjas med valfritt startdatum och gäller därefter enligt kalendermånad. Medlemskapet löper automatiskt tillsvidare tills Medlem avslutar avtalet. Uppsägning skall ske personligen och skriftligen via mail senast 7 dagar innan ny period påbörjas.

Medlem kan låna ut sitt Gruppträningsmedlemskap under en månad till annan person. Utlåning av Gruppträningsmedlemskap kan ske maximalt en gång under året och under en sammanhängande period av minst en månad. Sådan utlåning skall ske personligen och skriftligen via mail till anmalan@pilatescomplete.se med information om låntagarens kontaktuppgifter samt vilken period utlåningen avser.

Frysning av medlemskap kan endast ske mot läkarintyg och kan frysas i max 3 månader. Klippkort är giltiga i 1 år.

Klubbmedlemsskap 1 år 995 kr
1 gång 295 kr
Klippkort 10 ggr 2 740 kr
Månadskort (ej bindningstid) 859 kr/mån
Månadskort Student 689 kr/mån
Månadskort (12 månader bindningstid) 729 kr/mån
Årskort 8 260 kr

Vill du börja träna hos oss?

Vi erbjuder Pilates, Yoga, Reformer, Gyrokinesis och Barre - Gruppträning, Personlig Träning, Kurser och Workshops.