Workshops

Utforska något nytt och få en riktig inspirations-injektion. Våra workshops är öppna för alla och du kan delta utan att vara klubbmedlem.

Reformania Workshop

Reformania Workshop

Reformania är workshopen för dig som älskar att träna pilates i reformer och vill ha det lilla extra men passar också dig som är en äkta träningsfantast och som vill testa ett magiskt bra träningskoncept. 

Läs mer och boka

Flymania Workshop

Flymania Workshop

Flymania är workshopen för dig som vill träna flygande yoga i yogagunga. Häng med Milla på denna 3 timmars workshop i arieal yoga där du utmanar balans, styrka, stabilitet och rumsuppfattning i kombination med avlastande och nedvarvande moment i yogagungan.

Läs mer och boka

Terapeutisk AcroYoga Workshop

Terapeutisk AcroYoga Workshop

På denna workshop fokuserar vi på antigravity-massage, yogamassage och flygande serier med syfte att släppa taget och ge varandra en skön egenbehandling. I terapeutisk acroyoga hjälper vi varandra att varva ner, slappna av och hitta nuet. Det är en mer introspektiv, helande och inlyssnande del av acroyogan.

Läs mer och boka

Flygande pilates Workshop

Flygande pilates Workshop

På den här workshopen får du prova på svävande pilatesträning. Övningar från pilatesrepertoaren överförs till yogagungan och ger ett uppsluppet och vågat pilatesprogram. Medtag: lite envishet, lagom flytkraft och mycket glitter i ögonen!

Läs mer och boka

Kommande workshops

Vill du börja träna hos oss?

Vi erbjuder Pilates, Garuda, Yoga och Barre i form av Gruppträning, Personlig Träning, Kurser och Workshops.