Friskvård för företag

Vi håller dig och ditt företag friska med Pilatesträning! Ni ökar produktiviteten, förbättrar trivselfaktorn och minskar sjukdagarna enkelt genom att investera i gemensam friskvård.

Fördelarna med att träna tillsammans på arbetstid är många. Träning inspirerar och motiverar alla medarbetare till att vara sitt bästa jag och prestera mer. Sammanhållningen i gruppen förbättras och viljan att arbeta mot ett gemensamt mål ökar.

Hos oss får ni:

  • Kvalitativ och variationsrik träning – online eller irl.
  • Ett välutbildat team med tränare, föreläsare och terapeuter.
  • Positiv samvaro och teambuilding i en privat och kreativ miljö.
  • Te och frukt i loungen varje gång ni kommer och tränar eller tar en behandling.

Välj Pilates Complete som er företagsfriskvård!

Träning

Pilates ger en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp. Välj mellan följande företagspaket eller kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop ert eget friskvårdsprogram efter era önskemål.

Alla klasser på Pilates Complete leds av välutbildade och licenserade tränare som känner stor passion för Pilates och som älskar att dela med sig av sin kunskap om hälsa och träning.

Morgonklass

Kom till oss och träna tidig morgon innan arbetsdagen börjar. Allt visar på att de som tränar tidigt på dagen har en mer positiv inställning och är mer effektiva hela dagen.

Starta dagen med en pilatesklass i den fantastiska pilatesmaskinen reformer. Stärk upp och stretcha ut kroppen så att ni rör er smidigt hela dagen.

Lunchklass

Förläng lunchen en dag i veckan och träna högintensiv pilates för bättre skärpa och glasklart fokus.

Lunchklass med pilatesredskap som Wobblies, Flexband och Toning Balls. Förbättra balansen, rörligheten och få en mer tonad kropp.

Kvällsklass

Avsluta dagen eller veckan på bästa sätt med en gemensam pilatesklass. En rolig Afterwork-aktivitet med högsta kvalitet.

En lekfull och varierad Pilatesklass där ni tränar med både redskap, maskiner och den egna kroppen. Många skratt och nya träningsupplevelser utlovas.

Föreläsningar

Vi föreläser om pilates, träning och hälsa för en hållbar karriär och ett njutbart liv. Boka en av våra kunniga föreläsare för att lyfta ert möte. Välj mellan att inspireras i våra vackra lokaler eller låt oss komma till er.

Bli framgångsrik med Pilates

Den största delen av vår kommunikation sker med kroppen, för att lyckas med det du vill är hållning och kroppsspråk allt. Pilatesträningen har de redskap som behövs för att stå stoltare, tala tydligare och nå längre.

Pilates för livet

Pilates är både mental och fysisk träning. Lär dig hur du utnyttjar din fulla potential, och utvecklas snabbare, säkrare och mer hälsosamt både i privat- och arbetslivet.

Vad är Pilates?

Vem var Joseph H. Pilates och vad egentligen Pilates? Här får du lära dig allt om historien, grundprinciperna, fördelarna med träningsformen och hur du kan använda pilates i din egen träning. Konkreta tips och övningar.

Workshops

Låt ditt företag växa glädjefyllt och stabilt genom en, eller en serie workshops i pilates. Få nya insikter och utvecklas kreativt tillsammans.

Duo-pilates

Teambuilding genom parträning. Lär er samarbeta bättre och lita på varandra till 100%. Ni jobbar två och två i pilatesövningar med fokus på glädje och tillit. Med duo-pilates lär ni också känna varandra på ett nytt sätt.

Office-pilates

Sittande pilatesträning att utföra framför skrivbordet på kontoret. Vi lär er enkla övningar för att motverka stela axlar och trött rygg. Ni får också prova olika andningstekniker som hjälp för att varva ner. Inget ombyte krävs.

Stående pilates

Lär dig stå på rätt sätt med en bra hållning när du håller tal, presentationer eller föreläser. Vi pratar om vikten av att placera kroppen korrekt och går igenom praktiska övningar för en stolt hållning utan onödig anspänning.

Prisexempel

Företagsklass på Pilates Complete, 55 minuter. Te & frukt i vår fina lounge ingår.

1 klass 3 500 kr
5 klasser 16 625 kr
10 klasser 31 500 kr
Extern företagsklass i Göteborgs-området 5000 kr + resa

Föreläsningar och workshops

Föreläsning Från 7 000 kr
Halvdagsworkshop Från 10 000 kr

Alla priser är exkl. moms.

Vill du veta mer?

Vill du boka en föreläsning, företagsklass eller har du en egen idé? Kontakta oss med din förfrågan. Ring 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se