Medlemsevent- ZENGA™workshop med Tove

I maj månad bjuder vi på skön ZENGA™träning med Tove!

ZENGA™ är en unik bodymindteknik som innehåller kreativa, flödande och sköna rörelser baserade på den senaste forskningen kring neuromyofascial träning. Under denna 90 minutersworkshop får du röra dig tredimensionellt i cirkulära och vågliknande mönster designade att stimulera fascian och minska kompression i lederna. En metod som verkligen går i samma anda som pilates och garudatekniken och därmed passar dig som Pilates Completemedlem extra bra.

Datum: Lördag den 13 maj kl. 12.00-13-30

Tove är en av våra härliga och dedikerade tränare i Team Pilates Complete och har klasser på fredag- och söndagkvällar på studion. Hon har gått ett flertal utbildningar och workshops i ZENGA™. Om du ännu inte fått chansen att träna för henne så passa på nu!

Medlemseventet är kostnadsfritt för dig som är medlem och bokas här.