Skönaste utomhusträningen på Pilates Complete

Äntligen har våren visat sig från sin bästa sida! Vi på Pilates Complete älskar när solens värmande strålar och den klarblå himmeln kommer för då vi flyttar ut på våra fantastiska privata terrasser med våra träningsredskap och pilatesmaskiner  och håller våra gruppträningsklasser, pt-tillfällen och möten utomhus.

Det är en ynnest att kunna träna utomhus nedanför det grönskande Skansberget och det känns knappt som att vi är mitt i det bubblande stadslivet i Göteborgs city utan i vår alldeles egna, privata oas. En verkligen unik plats för träning! Många av våra medlemmar hänger även kvar en stund med en kopp te efter träningen och njuter av den sköna atmosfären och den sociala tillvaron.

Forskning har visat att träning utomhus gör oss mer positiva och ger oss mer energi och att man dessutom rent fysiskt mår bättre än än om man tränar inne på ett gym. Utomhusträning ger även större mental tillfredsställelse och vi känner oss mer avslappnade och mindre stressade.

Vem behöver åka på träningsresa utomlands när man kan träna under blommande gullregn till ljudet av fågelsång?

  

 

Foto: Vegafoto