WorkshopYogawings – Stronger than yesterday

Två dagar ( tisdag & torsdag) med 75 minuter Yogawings och din egen yogagunga att ta med hem!

Antigravity yoga, flygande yoga, yogaswing eller yogawings….. kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar den svävande yogan så kan vi utlova att du kommer att få nya upplevelser, kunskaper och färdigheter av den här workshopen. Med hjälp av hammockens instabilitet lär du dig att koppla på den stabiliserande, djupliggande muskulaturen i uppbyggande styrkeövningar. Du får bättre kontroll över kroppen, blir starkare inifrån och får dessutom en vilsam avlastning genom kroppens positioner i gungan. Klasserna avslutas med inversioner och restorativa övningar. Inga förkunskaper krävs.

Yogagungan med ny unik design är framtagen i ett samarbete mellan Milla och Saprema. Gungan har en bred del att sitta eller ligga i. Handtagen som hör till har nu ny design där det längsta handtaget nu istället är mjukt med stoppning så att du kan placera en fot i, en vad, huvudet, låret… ja möjligheterna är många! Denna nya design möjliggör många fler rörelser och asanas med gungan både för aktiv yoga och avslappning. Handtagen går att koppla bort om man vill använda gungan separat och går också utmärkt att använda som TRX. Måtten på “sittdelen” är: 240 x130 cm.

Du betalar det lägre priset ( 850 kr) om du enbart vill delta på workshopen, du betalar det högre priset ( 1995 kr) om du vill delta på workshopen och också köpa med dig en finfin yogagunga med vadderade fotstöd till förmånligt pris.

Tisdag 20 mars kl. 17.00 – 18.15
Torsdag 22 mars kl 17.00 – 18.15

Workshoptillfällen

Startar 2018-03-20, kl. 17:00
Slutar 2018-03-22, kl. 18:15
Instruktör Milla Floryd
Pris 850-1995 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yogawings – Stronger than yesterday. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.