WorkshopYogawings – Just like a circus

Två dagar ( tisdag & torsdag) med 75 minuter Yogawings och din egen yogagunga att ta med hem!

Alla har vi väl drömt om att vara cirkusprinsessa eller clown för en dag? Den nervkittlande känslan av att svinga sig från trapets till trapets högt upp i cirkustältets tak är för många av oss en ouppnåelig dröm men på vårens vackraste och mest akrobatiska Yogawings-workshop kommer du så nära att drömmen nästan blir sann!
Här får du utmana rumsuppfattning och koordination med övningar som ligger i gränslandet till cirkusens aerial arts. Vi börjar klasserna med stärkande yoga som lyfts ur gravitationen och avslutar med passiva inversioner.

Inga förkunskaper krävs.

Yogagungan med ny unik design är framtagen i ett samarbete mellan Milla och Saprema. Gungan har en bred del att sitta eller ligga i. Handtagen som hör till har nu ny design där det längsta handtaget nu istället är mjukt med stoppning så att du kan placera en fot i, en vad, huvudet, låret… ja möjligheterna är många! Denna nya design möjliggör många fler rörelser och asanas med gungan både för aktiv yoga och avslappning. Handtagen går att koppla bort om man vill använda gungan separat och går också utmärkt att använda som TRX. Måtten på “sittdelen” är: 240 x130 cm.

Du betalar det lägre priset ( 850 kr) om du enbart vill delta på workshopen, du betalar det högre priset ( 1995 kr) om du vill delta på workshopen och också köpa med dig en finfin yogagunga med vadderade fotstöd till förmånligt pris.

Tisdag 3 april kl. 17.00 – 18.15
Torsdag 5 april kl 17.00 – 18.15

Workshoptillfällen

Startar 2018-04-03, kl. 17:00
Slutar 2018-04-05, kl. 18:15
Instruktör Milla Floryd
Pris 850-1995 kr kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yogawings – Just like a circus. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.