WorkshopYoga med Elaine De Souza

Vill du fördjupa dig i dynamisk yoga som utgår från hjärtat som är kraftfull och flödande och som utmanar dig både fysiskt och mentalt?

Då ska du anmäla dig till någon av Elaines fördjupande workshops som utgår från klassisk yogatradition och är kryddade med modern kunskap om mobilitet, anatomi och återhämtning. Gruppdynamik ger alltid en push framåt och du kan gå djupare in i teknik och känsla. Härlig yogaträning, svar på dina frågor, energiboost på plats och hands on assisteringar som garanterat lyfter dig till nästa nivå!

Inversions – 3 november och 8 december

Inversioner fascinerar. Skulderstående, huvud och  handstående. De lockar med ögat och berör viktiga känslor som mod och rädslor. Du får praktisera genom klassiska yogapositioner  som hunden, kråkan och skulderstående mot din väg till huvudstående och handstående. Energigivande, kul och utmanande positioner som också ger enorma fördelar fysiologiskt när vi vänder oss upp och ner.

Obs! Vi är inte upp och ner hela tiden, vi förbereder givetvis grundligt och vägen till dina positioner kommer ge dig en fantastisk kroppsuppfattning och möjlighet att förbereda. Vi bygger  pedagogiskt hela vägen upp till de mest utmanande positionerna. Du kommer också få göra inversioner som är lugnande och återhämtande och lära dig balansera din egen praktik med både yin och yang.

Från trött och överväldigad till pigg och klar!

 

Yin & Recovery 1 december

En unik och ljuvt återhämtande fördjupning där Elaine guidar dig med erfarenhet, kunskap & hjärta.
En varm, själfull och återhämtande workshop för dig som vill slappna av på djupet och även jobba med särskilt stela eller ömma och trötta delar av dig själv.

Du guidas igenom mjuka Yin Yoga övningar och den kompletterande delen med Active Recovery där vi använder bollar och med pressur och tryck som hjälper dig att nå in på djupet i speciellt spända delar av din kropp. Elaine utbildar även i Yin & Recovery och har stor erfarenhet av både dynamisk yoga och aktiv återhämtning Yin och myofasciell avslappningsteknik. Redskap: boll

Ljuvt återhämtande!

 

Vinyasa Heart 24 november

Heart har fokus på bröstöppningar och bakåtfällningar som är en oerhört viktiga för din hållning, andning och din energi, din prana. Rörelserna är balanserade genom hela kroppen och vi använder både dynamiska och lugnare flöden som stärker och öppnar upp kring hela din ryggrad, höfter, skuldror och nacke.

Vi berör hjärtats fysiologi och koppling till din sinnesvärld och det fysiska. Kroppen, sinnet, hjärtat och din energi sitter samman. En guidning i hur du kan praktisera med större djup och sinnlighet med både härliga utmaningar och frigörande yoga. Alla workshops avslutas med lång avslappning och Savasana.

Varmt välkommen!

 

Kursledare är Elaine De Souza. Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Yoga och One Yoga   med fokus på Yoga, Private Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

Pris:

En workshop: 900 kr
Två workshops: 1500 kr

Workshoptillfällen

Startar 2019-12-08, kl. 09:00
Slutar 2019-12-08, kl. 12:00
Instruktör Elaine De Souza
Pris Inversion 900 kr
Startar 2019-12-01, kl. 09:00
Slutar 2019-12-01, kl. 12:00
Instruktör Elaine De Souza
Pris Yin & Recovery 900 kr
Startar 2019-11-24, kl. 09:00
Slutar 2019-11-24, kl. 12:00
Instruktör Elaine De Souza
Pris Vinyasa Heart 900 kr
Startar 2019-11-03, kl. 09:00
Slutar 2019-11-03, kl. 12:00
Instruktör Elaine De Souza
Pris Inversion 900 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yoga med Elaine De Souza. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.