WorkshopYinyoga

Följ med på en inre resa och se var den tar dig. Yinyoga utförs i stillhet och i medveten närvaro och kännetecknas av enkla ställningar som utförs liggande eller sittandes under en längre period. Till skillnad från de flest andra yogaformer tillåter yinyogan dina muskler att slappna av helt. Genom att släppa taget och slappna av sjunker vi djupare in i varje position och kommer på så vis åt kroppens myofascia, ligament och inre organ. Yinyoga är ett väldigt bra komplement, både fysiskt och psykiskt, till annan fysisk träning då vi tillåter både kropp och sinne att “bara vara”.

Efter den längre yindelen av denna workshop kommer vi att avsluta med meditation med fokus på värme och kärlek inifrån och ut.

Passar alla – oavsett ålder, stelhet eller tidigare erfarenhet.

Workshopen hålls av Jessica Skårbratt som är certifierad Global Yogalärare samt STOTT PILATES® Instructor Levels 1 & 2: Essential Matwork. Hon inspireras av många olika yogastilar och har även en bakgrund inom funktionell träning, Les Mills och Afro Dance mm.

Workshoptillfällen

Startar 2017-12-03, kl. 10:00
Slutar 2017-12-03, kl. 11:30
Instruktör Jessica Skårbratt
Pris 650 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yinyoga. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.