WorkshopWorkshop för föräldrar och ungdomar – Mindfulness i hemmet.

Under denna workshop kan du ta med dina barn/ungdomar i åldrarna ca 10-17 år. Under två och en halv timma utforskar vi på ett lekfullt sätt mindfulness, känslor och relationen till oss själva. Vi pratar om hjärnan, vårt inre liv och testar lite olika övningar. Ni får med er lite material och ljudfiler så att ni kan träna var och en för sig eller hela familjen tillsammans för att hantera stress och förbättra era relationer.

Om Pål:
Pål Dobrin har studerat för en rad olika meditationslärare, både inom Vipassana och Shamata traditionerna. Sin första tysta Vipassana meditationsretreat gjorde han som 19-åring i Kathmandu, Nepal. Meditationen har varit en livslång följeslagare med närmare två år i tysta retreats de senaste 20 åren. Pål är certifierad lärare i Cultivating Emotional Balance (CEB) som planerades vid Mind & Life Institute i samspel mellan världsledande experter inom Neurovetenskap, Psykologi och Tibetansk Buddhism. CEB är forsknings- och mindfulnessbaserad, sammanför västerländsk Psykologi med Österländsk visdom och har som syfte att hjälpa människor uppnå ökad balans i livet. Utöver detta har Pål också utvecklat the CARE-course för Chalmers CSE – Finding Joy at work through CARE som innehåller träning i Fokus, Känslofärdigheter och Medkänsla på jobbet. Pål är även ansvarig och huvudlärare i Sverige för Medveten undervisning, en lärarutbildning med några av världens främsta experter inom Mindfulness och Socialt och Emotionellt Lärande, för verksamma inom skola och ideella föreningar.

Workshoptillfällen

Startar 2019-05-05, kl. 10:00
Slutar 2019-05-05, kl. 12:30
Instruktör Pål Dobrin
Pris 650 kr för 1 förälder och 1 barn kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Workshop för föräldrar och ungdomar – Mindfulness i hemmet.. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.