WorkshopRoots & Wings – workshop med Milla & Clara

Inled september med denna omtyckta workshop som kombinerar flödande space m yoga på matta med svävande asanas i yogagungan! Fyll på med ny inspiration och rörelseglädje inför hösten.

Workshopen innehåller 90 min space m yoga som syftar mot att ge dig en stabil grund. Här fokuserar vi mycket på våra kontaktpunkter och utforskar olika möjligheter att förflytta oss på mattan. Vi startar långsamt, bygger vidare med en flödande vinyasaklass som drar upp värmen och avslutar med avslappning. Space m yoga är tillåtande och lekfull, du jobbar hela tiden utifrån dina egna förutsättningar på ett hållbart sätt.

Under den 90 min långa Yogawings delen får du prova dina vingar i olika yogapositioner med stöd av yogagungan. Här jobbar vi både med fysiska yogapositioner som utmanar men ger dig också tillfälle att lösgöra din kropp från gravitationen och finna avslappning för trötta och spända muskler och leder. Med yogagungan kan du få testa positioner som annars kanske inte är möjliga för dig, samtidigt som du får stöd och trygghet av gungan. Utforska ett nytt element och vidga dina vingar!

Mellan passen har vi en 30 min paus med tid för prat och påfyllning av lite energi. I priset ingår ett raw yogatreat och te. Den här workshopen kräver inga förkunskaper och vänder sig till alla som vill hänga med på ett spännande yogaäventyr i sensommaren.

Pris: 950 kr
EARLY BIRD 850 kr Boka senast 1 augusti!

Workshoptillfällen

Startar 2019-09-01, kl. 10:00
Slutar 2019-09-01, kl. 13:30
Instruktör Milla Floryd & Clara Dymén
Pris 950 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Roots & Wings – workshop med Milla & Clara. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.