WorkshopReformer

Workshop med den fantastiska pilatesmaskinen SPX Max Reformer som passar både dig som tränat pilates länge men som kanske aldrig testat maskinerna, och dig som är helt nybörjare. Fokus ligger på att forma om och stärka upp kroppen med grundläggande STOTT PILATES® övningar.

Övningarna utförs både sittande, liggande och stående och kan varieras i oändlighet. Reformermaskinen är en kombinationsmaskin med rörliga enheter, den kan både hjälpa till att förenkla övningar när det behövs genom fjädrat motstånd men kan också utmana styrkan i hela kroppen genom tyngre belastning. Optimal styrke-, stabilitets- och rörlighetsträning för både atleter och ovana utövare. Pilatesträning när den är som allra roligast helt enkelt.

 

Instruktör är Tove Gustafsson. Fullt certifierad STOTT PILATES® Instruktör med lång erfarenhet av både pilates och annan träning såsom TRX, CORE™, Spinning  m. fl.

Workshoptillfällen

Startar 2017-10-01, kl. 14:00
Slutar 2017-10-01, kl. 15:30
Instruktör Tove Gustafsson
Pris 650 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Reformer. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.