WorkshopPilates Wheel

Pilatesträning med yogahjulet ger dig balans, styrka och flexibilitet!

På den här helt nyskapade pilatesworkshopen ger Jasmin och Linda dig en ny träningsupplevelse med det bästa från två världar. Du får dels ta del av yogapositionernas fördelar med hjulet och dels träna pilates med hjulet på ett lekfullt och kreativt sätt! Hjulet är designat för att hjälpa till att öppna områden som bröst, axlar, rygg och höftböjare, öppningarna blir djupare men också otroligt vackra! Storleken på hjulet gör att man på ett tryggt och säkert sätt kan stretcha ut och öppna upp kroppen med stöd precis som med pilatesredskapen arc barrel och spine supporter. Vi kommer att gå igenom pilatesövningar som hjälper dig att stärka upp mage, säte och ben effektivt och varierat men också hitta djupare in i bakåtböjningar och släppa anspänningen i tighta muskler.

Pilatesträning med hjulet passar lika bra för nybörjare som vana pilatesutövare, lika bra för yogis som pilatesälskare.

I priset ingår ett vackert designhjul; Mandala Black från Yoga Design Lab som du får ta med dig hem för att fortsätta din egen Pilateswheel-träning på egen hand.

Workshopen hålls utav Jasmin Salhi och Linda Ahlgren, grundare och delägare till Pilates Complete. De har båda sin bakgrund i underhållningsbranschen och har jobbat tillsammans sedan 1998 då de träffades i Kairo. 2005 var de med och ledde arbetet med att öppna Göteborgs första Pilatesstudio och 2010 grundade de Pilates Complete. Idag verkar de främst som tränare, inspiratörer och konsulter inom området träning och hälsa.

Workshoptillfällen

Startar 2017-10-18, kl. 19:30
Slutar 2017-10-18, kl. 21:00
Instruktör Jasmin Salhi & Linda Ahlgren
Pris 1150 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates Wheel. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.