WorkshopPilates Wheel – Unilateral balance

Uppföljaren till förra årets succé-workshop!

På denna nyskapade pilatesworkshop tränar vi pilates med hjulet på ett lekfullt och kreativt sätt. Vi går igenom pilatesövningar med fokus på balans och stabilitet. Övningar som Single leg stretch, Unilateral lunges och Oblique side bends utmanar både koordination, rörlighet och styrka i hela kroppen. Med hjälp av hjulet kommer du också åt större öppningar över bröst, höfter och ben och kan släppa anspänningen i tighta muskler på ett effektivt sätt.

Pilatesträning med hjulet passar lika bra för nybörjare som vana pilatesutövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Alternativ:

I priset 1150 kr ingår 90 min. workshop, en egen manual och ett vackert designhjul hem; Mandala Black från Yoga Design Lab. Med detta kan du fortsätta din Pilateswheel-träning på egen hand efter workshopen.

I priset 750 kr ingår 90 min. workshop och en egen manual. Väljer du detta alternativ behöver du ta med ditt eget hjul att träna med på workshopen.

Boka din plats genom anmälningsformuläret nedan och ange vilket alternativ du väljer ( MED hjul eller UTAN hjul).

Workshoptillfällen

Startar 2018-02-20, kl. 17:00
Slutar 2018-02-20, kl. 18:30
Instruktör Jasmin Salhi & Linda Ahlgren
Pris 750-1150 kr kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates Wheel – Unilateral balance. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.