WorkshopPilates för män, av män med män!

Den här workshopen är framtagen för att passa lite starkare och men stelare män som vill bli rörligare och få bättre balans i hela kroppen. Vi tränar med pilatesmaskinen Reformer och utrustning som viktbollar och balanskuddar.

Pilates skapades av Joseph H. Pilates, fridykare, cirkusartist och atlet av högsta rang. I sin studio i New York tränade han elitidrottare, skådespelare och professionella dansare i början av 1900-talet. Han utmanade sina adepter att träna på gränsen av sin förmåga för att utvecklas, bli starkare och smidigare.
Idag tränas pilates ofta som ett komplement till sporter som fotboll, golf, tennis och löpning. Pilates är en effektiv träningsmetod som kombinerar styrke-, stabilitets- och rörlighetsträning. Målet är att balansera upp kroppen så att den blir lika stark som smidig.

OBS! Early-bird-pris: 550 kr om du bokar din plats innan den 1 mars!

Workshoptillfällen

Startar 2018-03-25, kl. 18:30
Slutar 2018-03-25, kl. 20:00
Instruktör Philip Bergmann
Pris 650 kr kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates för män, av män med män!. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.