WorkshopLysande träningsglädje – en halvdagsworkshop med Jasmin & Linda

När hösten är som mörkast bjuder vi in till en lysande träningsupplevelse tillsammans med Jasmin Salhi & Linda Ahlgren. En fullspäckad förmiddag med tre inspirationsklasser på favorit-temat: TRÄNINGSGLÄDJE!

Jasmin & Linda blandar och ger Pilates, Reformer & Garuda på det enda sätt de kan- med 100% energi och dedikation. Låt oss boosta din träningshöst och dela vår pilatespassion med dig och dina vänner. Alla kan vara med!

Dagens schema:

09.00-09.45 Pilates like a pro –Klassiska övningar med precision och placering på rullen blandas med balanserande serier på den stora pilatesbollen.

10.00-10.45 Reformer boost – Fullt ös medvetslös i en speciellt sammansatt cardioklass med reformers, bosus & bands!

11.00-12.00 Garuda genius – Mjuk och stretchig garudaklass på mattan, startar med pranayama & avslutas med en lång avslappning

Obs! Begränsat antal platser.

 

Tips! Avsluta söndagen med en härlig plant-based brunch på Happy M Kitchen! En brunchbuffé med massor av härliga växtbaserade godsaker. Här kan du njuta av fräscha frukostalternativ som chiapudding och overnight oats. Smakrika grytor, färgglada sallader, matiga röror, soppa, bovetebröd och självklart lite sött att avsluta med. Gluten, raffinerat socker och mejeriprodukter tillhör de ingredienser vi har sorterat bort.

Lysande workshoppris för endast 179:- (erbjudandet gäller endast denna dag)

Workshoptillfällen

Startar 2019-11-17, kl. 09:00
Slutar 2019-11-17, kl. 12:00
Instruktör Jasmin Salhi & Linda Ahlgren
Pris 900 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Lysande träningsglädje – en halvdagsworkshop med Jasmin & Linda. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.