WorkshopHypnos: myter, fördomar och fakta

En spännande workshop som ger dig både kunskap om vad hyponos är och hur man kan använda det.

Workshopen anpassas till deltagarna och kommer att innehålla:

– Hypnosens utveckling från 1700-talets mesmerism till modern användning av trance i vården.

– Hypnos i medicinsk vård och i psykoterapi. Som mental träning i idrott. Självhypnos.

– Grundläggande principer för egenvård.

– Evidens och hjärnan. Vad händer i hypnos?

– Hypnosinfluerade övningar av samma slag som de som erbjuds i ljudfil.

  1. enkel stresshantering 2. djupare avspänning med en dagdröm.

Gruppsamtal där man delar det man önskar av upplevelsen. Deltagarnas tankar/känslor kring metoden och frågor om tillämpning.

Lärare är Susanna Carolusson, leg psykolog, leg psykoterapeut, handledare & lärare i psykoterapi, organisationspsykolog, hypnoskompetens(ESH), Egostate-terapilärare&handledare (ESTI).

Susanna har 35 års erfarenhet som kliniskt verksam psykolog, psykoterapeut, psykoterapi- och hypnoslärare samt mentor i ledarskap. Hon har varit ständigt internationellt anlitad som vetenskaplig granskare, lärare och moderator i hypnos- och andra psykologiska och medicinska kongresser sedan 1992, i Europa, Afrika, Nordamerika och Nepal. Susanna har varit aktiv i styrelser inom klinisk hypnos; ordförande och hedersmedlem i Svenska Föreningen för Klinisk hypnos, ledamot i certifieringskommittén i European Society of Hypnosis, ledamot i kommittén för medlemskriterier i International Society of Hypnosis, medgrundare och vice president i Egostatetherapy International, och i år nominerad till ett internationellt pris för internationellt erkänd klinisk kompetens och publicerande av klinisk kunskap (ISH). Susanna sitter i ledningen för hypnosutbildning av specialistpsykologer i Sverige, för psykiatrer och psykoterapeuter i Polen, och har i år startat ett tvåårigt utbildningsprogram i klinisk hypnos i St Petersburg. Hon har intervjuats i TV, radio, dagspress samt populär- och vetenskapliga tidskrifter. Hon är författare till två böcker, medförfattare i tre, och ett trettiotal artiklar.

 

Workshoptillfällen

Startar 2018-10-06, kl. 13:30
Slutar 2018-10-06, kl. 15:00
Instruktör Susanna Carolusson
Pris 750 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Hypnos: myter, fördomar och fakta. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.