WorkshopGaruda Yoga – eventklass med Jasmin Salhi

Onsdag den 13 november erbjuder vi en 60 min. eventklass i Garuda Yoga – Standing matwork warrior series med Jasmin Salhi.

Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans och tai chi. Fokus ligger på flöde, rytm och variation. Du rör dig i serier med mycket roteringar och genom rörelser som ger en ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet. Målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen och att bli av med stelhet och stagnation. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Stående serier som har många likheter med yogans vinayasa. Vi tränar oss igenom nedåtgående hundar, krigarpositioner och trianglar, övar på att andas med olika pranayamas och  avslutar med en skön avslappning/savasana.

Resultaten man får av Garuda är slående! Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen och ger en känsla av lätthet och välmående.

Workshoptillfällen

Startar 2019-11-13, kl. 17:00
Slutar 2019-11-13, kl. 18:00
Instruktör Jasmin Salhi
Pris 350 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Garuda Yoga – eventklass med Jasmin Salhi. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.