WorkshopGaruda Dhara – eventklass med Linda Ahlgren

Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans och tai chi. Fokus ligger på flöde, rytm och variation. Du rör dig i serier med mycket roteringar och genom rörelser som ger en ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet. Målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen och att bli av med stelhet och stagnation. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Onsdag den 23 oktober erbjuder vi en 60 min. eventklass i Garuda Chair ( Dhara) med Linda Ahlgren. Garuda Dhara är en form av Garudaträning där man jobbar sittande på stol för att koncentrera sig på att stärka upp och öppna upp de delar av kroppen som är stela eller svaga på ett mjukt och flödande sätt. Eftersom man sitter på en pall eller stol blir det i viss mån enklare att utföra övningarna, men å andra sidan kräver det mer i andra. Vi lovar att du kommer att känna det i kroppen dagen efter!

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, kordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen.

Workshoptillfällen

Startar 2019-10-23, kl. 17:00
Slutar 2019-10-23, kl. 18:00
Instruktör Linda Ahlgren
Pris 350 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Garuda Dhara – eventklass med Linda Ahlgren. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.