WorkshopComplete Moves – fullbokad

Complete Moves -En inspirationsdag som ger dig rörelseglädje och energi samt motiverar dig till fortsatt träning.

Jasmin, Linda och Magnus inspirerar och leder dig genom de tre nära besläktade träningsmetoder Pilates, Yoga och Garuda. I små grupper får du uppleva träning som förändrar din kropp i en av världens vackraste studios.

Reformer Flow Rolig och utmanande pilatesträning i maskinen reformer. Linda och Jasmin delar med sig av sina skönaste pilatesflöden för en stark och smidig kropp.

Space M Yoga Magnus bjuder på en stärkande och energigivande yogaklass där du lär dig att röra dig med lätthet i dynamiska sekvenser som successivt vävs samman och skapar oändliga variationer

Garuda Matwork I denna härliga teamklass leder Linda, Jasmin och Magnus dig genom enkla Garuda-sekvenser som gradvis byggs på till längre serier. Du rör dig sittande, liggande och stående i olika tempo, rytm och med stor variation.

Schema: 

14:30-15:45                 klass 1

16:00-17:15                 klass 2

17:30-18:30                 klass 3

Fyll i formuläret längst ned för att anmäla ditt deltagande. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för eventet. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

 

ÖVRIG INFO:

Om tränarna:

Jasmin, Linda och Magnus har mångårig erfarenhet inom träning och hälsa och har under ett flertal år tillsammans arrangerat träningsevent som Complete Moves, Garuda Inspiration Day mfl. Med sina spetskompetenser i Pilates (Jasmin & Linda) , Yoga (Magnus) och Garuda inspirerar, tränar och motiverar de människor till en hälsosam och mer hållbar livsstil.

Om träningsmetoderna: 

Vad är Pilates?
Pilates är en kombination av styrke-, stabilitets-, rörlighets- och balansträning. Det är en fantastisk träningsform som balanserar upp kroppen så att den blir lika stark som smidig. Pilates är exceptionell med sin noggrannhet och sitt fokus på kroppsmedvetenhet vilket gör att du får snabba resultat av träningen och känner märkbar skillnad redan efter några få gånger. Pilatestekniken är dels en övningsbank med cirka 500 grundövningar och otaliga modifikationer, och dels en förklaringsmodell för hur man använder kroppen mest ändamålsenligt. Man arbetar efter fem grundprinciper för att göra träningen så säker och effektiv som möjligt. Metoden är väldigt variationsrik och kan tränas på matta med enbart den egna kroppen samt med en mängd redskap och maskiner.

Pilatesträningens främsta fördelar:

 • Säker och effektiv träning.
 • Förbättrar balans, koordination och hållning.
 • Skonsam vilket gör att alla kan utöva det – oavsett kön, ålder eller fysisk status.
 • Höjer prestationen i andra sporter (yoga, löpning, golf, styrketräning, dans etc.).
 • Framgångsrik som rehabilitering efter skador.

Vad är Yoga?
Yoga är en teknik som använts sedan länge för att ge själv- och kroppskännedom. Beroende på stil så läggs fokus på olika delar av innehållet. I yoga med fysiska övningar arbetar man med rörelser som ger rörlighet, styrka och balans. De flesta yogatekniker innehåller också en stor del avslappning eller meditation.

Yogaträningens främsta fördelar:

 • Avslappning och meditation.
 • Flexibilitet och rörelseomfång.
 • Följsam träning som ger styrka och utmanar balans.

Vad är Garuda?
Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans & chi gong. Träningen innehåller enkla rörelser som gradvis byggs på till längre serier. Fokus ligger på att röra sig i olika tempo, rytm och med stor variation; sittande, stående och i liggande positioner. Tekniken innehåller vridningar, sidoböjningar och stretch där målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Garudaträningens främsta fördelar:

 • Ökad rörlighet, flexibilitet & koordination
 • Förbättrad andning och cirkulation.
 • Balanserar styrka och smidighet.
 • Formar kroppen och förebygger skador ( så att du klarar av fysiska utmaningar bättre).
 • Ger rörelseglädje!

Missa inte heller Garuda Inspiration Day söndag den 24 mars med James D’Silva.

Workshoptillfällen

Startar 2019-03-23, kl. 14:30
Slutar 2019-03-23, kl. 18:30
Instruktör Jasmin Salhi, Linda Ahlgren, Magnus Ringberg
Pris 1195 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Complete Moves – fullbokad. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.