WorkshopArgentinsk tango för nybörjare

Tango, detta subtila språk är ett av de mest sensuella, känsliga och respektfulla sätt att möta och ansluta med en annan människa.

Love och Elodie träffade på dansgolvet för två år sedan och har sedan dess undervisat tillsammans i olika dansskolor i Göteborg med generösa doser av humor och stor uppmärksamhet på att bygga självförtroende i sina elever så de snabbt kan komma ut på det sociala dansgolvet.

Love: Loves passion för tango startade redan för 20 år sedan och han är en av initiativtagarna för den tango gemenskap som finns idag i Göteborg. Med musik som yrke, har han ett starkt fokus på rytmik och musikalitet. Lärare till yrke och i sin själ, drar han stor nytta av sina uppskattade pedagogiska färdigheter för att överföra sin kunskap.

Elodie: Elodie har ett stort hjärta och en enorm kärlek för tangon som återspeglas i hennes dans. Kreativ som hon är slutar hon aldrig att leta efter nya upptäckter och nya möjligheter i sin träning men också i alla sina dansresor i Europa och Buenos Aires
I sina klasser sprider hon samma känsla till andra som hon själv upplever på dansgolvet, med ett starkt fokus på kontakt med partner och kroppsmedvetenhet.

Workshoptillfällen

Startar 2017-12-09, kl. 12:30
Slutar 2017-12-09, kl. 15:30
Instruktör Love Nilsson & Eloide
Pris 950 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Argentinsk tango för nybörjare. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.