Sara Axblom

Innan jag hade testat Pilates trodde jag mest att man låg på pilatesbollen och gjorde olika övningar. Jag trodde att det var en träningsform för slappisar som inte vill bli svettiga, men det är kanon för hela kroppen, fysiskt som psykiskt! Sedan är det alltid så trevligt att komma till studion, en helt annan och varmare stämning än på många större träningsställen.

Pilates är en lugnare träningsform i jämförelse med det mesta jag gjort tidigare. En träningsform som passar min krånglande rygg alldeles utmärkt eftersom den är skonsam och den hjälper mig att få igång de delar av ryggen som inte vill röra på sig normalt sett. Jag tycker att jag känner hur jag bygger styrka inifrån på ett helt annat sätt än tidigare.

Att kombinera pilates med löpning tycker jag fungerar optimalt för då får man både styrka och kondition. Jag gillar att springa och känner att magstödet hjälper mig tex i tunga backar. Även då man tränar klassisk styrketräning är det bra att veta hur man kopplar på magstödet för att hålla kroppen i balans.

Pilates Complete är ett jättetrevligt och mysigt träningsställe där man alltid blir bra bemött. Alla extra evenemang som anordnas, fester, utställningar m.m. uppskattar jag också mycket. Tack Linda och Jasmin för att ni alltid är glada, positiva och peppande!

Kategorier: