Christina Nilroth

Christina Nilroth

Jag har tränat hos Pilates Complete i Göteborg sedan 2010 då Jasmin Salhi och Linda Ahlgren öppnade sin träningsstudio. Det är en fantastisk studio där stressen försvinner och lugnet infinner sig. Naturen och fåglarna finns utanför de vackra fönstren och ger en härlig inramning. Staden är både nära och långt borta, vilket är skönt.

Jag brukar säga att när jag tar i dörren till Pilates Complete försvinner min stress och jag går in i en annan kostym. Min träningsdress gör mig beredd på att träna i denna avstressande miljö. Jag är självklart medlem och deltar så ofta som möjligt i de olika medlemsaktiviteter som genomförs. Det är en plats där man som medlem får väldigt mycket på många olika sätt. Det är en gemenskap som jag inte upplevt på andra träningsställen.

Jag frågar mig ofta hur jag hade varit i min kropp om jag inte startat att träna på Pilates Complete. För mig är det idag en självklarhet att träna 2-3 gånger i veckan. Både PT och gruppträningar vilket är en mycket bra kombination. Jag gör idag övningar som jag aldrig hade trott att jag skulle kunna göra. Min fysik är idag mycket bättre än den var för 7 år sedan. Det är stor skillnad både när det gäller koncentration, hållning, balans, ork, och muskulatur.

Alla företag borde investera i sina anställdas träning och inse att det är en billig investering i deras hälsa som också ger företagen en förbättrad produktivitet.

Kategorier: