Khristine AchacosoPersonlig Tränare, Gruppträningsinstruktör och Kursledare

Jag påbörjade min pilatesträning på Filippinerna och har instruerat pilates sedan 2007. Jag föll genast för metoden då jag upptäckte skillnaden i min hållning, flexibilitet och styrka. Efter 5 års instruerande i Manila ledde min reslust mig till Nya Zeeland där jag delade min passion och entusiasm för Pilates på en studio i Auckland under ett år. Jag älskar att skapa utmanande klasser och försäkrar mig alltid om att sätta kundens behov främst. Fokus ligger ofta på avstressande och smärtlindrande övningar alltid genom effektiv och säker träning. Det jag älskar mest med att undervisa i pilates är den värme och glädje jag känner när mina klienter är nöjda och ser resultaten som träningen ger.

Favoritövning

En av mina favoritövningar är Short Spine på reformern. Liksom i de flesta pilatesövningar, lär du dig att artikulera genom ryggraden på ett mjukt och avspänt sätt med en kontrollerad rörelse samtidigt som du använder din andning och ditt magstöd.

Utbildning

Fullt certifierad STOTT PILATES® Instructor Levels 1 & 2: Essential, Intermediate, (IMP) Advanced Matwork (AM), Reformer (IR), Cadillac, Chair & Barrels (CCB) och Injuries and Special Populations (ISP) för Vivian Zapanta
Ett flertal STOTT PILATES® workshops som ex. Pre & Post-natal, PilatesV2Max-Plus, Foam Roller Challenge, Intermediate Matwork queing and correction och Functional training with fitnesscircle samt STOTT PILATES®-föreläsningar som ex. Anatomy, Biomechanics & Therapeutic Foundations for the Stability & Function of the foot, lower leg, lumbo-pelvic region, shoulder girdle & knee och Scoliosis Management för bl. a. Carita Lesche.