PT Rehab

Pilates har visat sig vara effektiv som rehab-träning för ex rygg, bäcken och knäbesvär och rekommenderas av många sjukgymnaster, osteopater och naprapater. Pilatesträning ger en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp genom sitt fokus på stabiliseringsträning där du bygger upp inre styrka och stabilitet för att kunna röra dig fritt och mer ändamålsenligt i vardagen.

Vi erbjuder individuell rehabträning i vår kompletta PT-studio med pilatesmaskiner som Reformer, V2MAX, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel samt med mindre redskap som Spine Corrector, Rotational Disks och andra props.

NYHET! Optimum-metoden. Optimum-metoden är en vidareutveckling av Postural Terapi och en effektiv form av träning som ökar kroppsmedvetenheten . Metoden handlar om att återställa kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning optimalt genom specifika övningar och behandlingstekniker. Träningen/behandlingen passar alla som har någon form av muskulär obalans, smärta, inskränkt rörlighet, återkommande skador eller för ökad prestation. Målet med Optimum-metoden är att skapa ett bestående resultat, samtidigt som uppkomsten av nya besvär undviks.

Nu erbjuder vi Optimum-startpaket med 2 sessioner á 90 min för 2000 kr. Om du ej är medlem tillkommer medlemskap 995 kr.

I startpaketet ingår hållningsanalys, funktionsbedömning och träningsprogram samt behandling efter behov. Du utför också övningar på egen hand mellan sessionerna som sker med 2 veckors mellanrum. Efter genomgång av startpaketet kan du sedan fortsätta med personlig träning i Optimum.

Läs mer här om hur du blir medlem och kommer igång med din träning.

 

Vi har ett nära samarbete med vår osteopat, massör och samtalsterapeut på studion för en komplett rehabilitering.