PT Group

Träna personlig träning i mindre grupp. Första tillfället får du en privat genomgång av ditt träningsprogram. Därefter tränar du i pilatesmaskiner som Reformer, V2MAX, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel samt med mindre redskap som Arc Barrel, Edge och andra props, under uppsikt av en Personlig Tränare. Max 4 deltagare.

För att börja med PT Group bokar du en privat genomgång då du och en av våra PT´s går igenom ditt personliga träningsprogram. Efter din genomgång kan du börja boka dig på PT Group-tiderna. Varje tillfälle är 55 minuter och du kan välja att träna upp till tre gånger i veckan. Tiderna bokas precis som gruppträningsklasserna i vårt bokningssystem.
På PT Group följer du ditt program och tränar i egen takt under uppsikt av en Personlig Tränare som vägleder och coachar dig. Efter tio gånger kan du välja att antingen fortsätta att träna efter ditt nuvarande program eller att återigen boka en privat genomgång för att uppdatera med nya övningar.

PT Group- tider:

Måndagar kl.18.15
Torsdagar kl.12.00
Ojämna söndagar kl. 14.30

Pris: PT GROUP 10 klipp             5250 kr
(varav första tillfället är en privat genomgång av ditt träningsprogram)

Läs mer här om hur du blir medlem och kommer igång med din träning. För dig som redan är medlem och vill boka en privat genomgång för PT Group maila oss anmalan@pilatescomplete.se