Yogawings v.45

Yogawings/flygande yoga är en utvecklande och härlig form av yoga som ger nya perspektiv då positionerna sker i alla riktningar och utförs i en yogagunga/hammock. I gungan utför man olika fysiska positioner som både ger styrka,stretch och avslappning. Gungan är ett perfekt verktyg för att vända uppochner på kroppen och hjälper till att avlasta ligament och leder som gör att det blir lättare att slappna av och släppa på spänningar. Övningar i yogagungan kan också användas för att utmana styrka och stabilitet samt för att hitta korrekt placering i positionerna. Inga förkunskaper krävs.

Nytt för hösten är 4 veckors kurser där du kan välja att gå en eller flera kurser med olika teman.

Yogawings Restorative vecka 45

Syftet med kursen är djup avslappning, med kroppen buren av en kokong av möjlighet till att släppa taget om vardagens strömmande stimuli och bara vila. Släpp gammal spänning, landa långt bortom stress och ge dig plats att andas.

Kursen innehåller ett pärlband av rörelser som återställer din hållning och restaurerar din energi.

 

Kursstarter

Dag & tid tisdag 19:30
Antal gånger 4
Längd/gång 75 min
Instruktör Milla Floryd
Pris Restorative 1500 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yogawings v.45. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.