Handstand 101- grund

En kurs med fullt fokus på ditt handstående från start till slut! Kursen är för dig som vill lära dig att vara upp och ner från grunden med med stärkande och välbalanserat teknik. För dig som behöver lära dig att komma upp och för dig som fortfarande behöver slipa grunderna.
Viktigt! Vi förbereder noggrant och du behöver ingen förberedelse. Du får göra handledsrutiner, plankor, balans, styrka och rörlighet för både armar och ben. Vi jobbar stånd, sittande liggande och självklart även upp och ner. Du får garanterat personliga feed back och assisteringar som gör att just DU utvecklas till nästa nivå.

Kursledare är Elaine De Souza. Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat i mer än 15 år. Elaine driver Elaine De Souza Yoga och One Yoga och undervisar Klasser, Private Yoga, Workshops, Yogaresor och Lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil. Instagram: @_elainedesouza @oneyoga.se

Ny kursstart kommer till hösten!

 

 

 

 

 

 

 

Kursstarter

Dag & tid torsdag 17:30
Antal gånger 7
Längd/gång 75 min
Instruktör Elaine De Souza
Pris 2900 kr