Yoga Handstand v.45

Var med på en yogakurs med fullt fokus från start till slut! Kursen är för dig som vill lära dig att vara upp och ner med stärkande och välbalanserat teknik .Från grunden tills du är redo att jobba på golvet och utveckla ditt handstående. Kursen passar även dig som har tidigare erfarenhet av handstående och inversioner och som vill vässa din teknik och finslipa din linjering.

Viktigt! Vi förbereder noggrant och jobbar oss upp från grunden. En variation med handledsrutiner, plankor, balans, styrka och rörlighet för både armar och ben gör att alla nivåer kan vara med. Elaine är van att undervisa olika nivåer, från nybörjare till avancerad. Du får garanterat personliga feed back och assisteringar som gör att just DU utvecklas till nästa nivå.

Kursledare är Elaine De Souza. Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Yoga och One Yoga med fokus på Yoga, Private Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

Pris:
2900 kr vid bokning av en kurs
5500 kr vid bokning av två av Elaines kurser (ord.pris 5800 kr)

Kursstarter

Dag & tid torsdag 17:30
Antal gånger 7
Längd/gång 75 min
Instruktör Elaine De Souza
Pris 2900 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yoga Handstand v.45. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.