Yoga grundkurs v.4

Kursen bygger på Hatha Yoga som betyder stark och smidig. Målet är att skapa en stadig, behaglig och lugn känsla i din kropp och sinne. Vi går igenom och håller de flesta positioner länge och det kommer även inslag av kraft och dynamiska övningar. Rörlighet är viktigt och vi fokuserar på att sträcka ut genom höfter, rygg, bröst och nacke.

Vi går igenom de enkla och viktigaste principerna i yogan och de återkommande vad som är viktigast i de vanligaste positionerna som hunden, krigaren, plankan, skulderstående och barnet. Vi gör enkel andningsövning, pranayama och du får en lång skön avlappning, Savasana.

Varmt välkommen till en grundande och själfull yoga med Elaine. Kunskap, skön energi, fokus och glädje på mattan!

Kursledare är Elaine De Souza. Inspiratör och tränare på heltid med stor erfarenhet, kreativitet och energi. Med Elaine De  Souza Yoga och One Yoga kan du fördjupa din Yoga med Kurser, Events, Private Yoga, Yoga Resor  och Lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil. Instagram @_elainedesouza @oneyoga.se

 

 

Kursstarter

Dag & tid torsdag 19:00
Antal gånger 7
Längd/gång 90 min
Instruktör Elaine De Souza
Pris 2900 kr