Yoga go deeper v.36 och 45

Yogakurs för dig som vill fördjupa din yoga.

Dynamisk modern och sinnlig Yoga med fokus på rörlighet för höfter och området kring hjärtat. Inledande dynamiska pulsationer för skuldror, bröstrygg, nacke, rygg och höfter som bygger upp till att avslutas med längre och djupare höft- och bröstöppnande positioner.  För dig som är stel och vill komma vidare och också för dig som har rörlighet och vill jobba med teknik och att släppa spänningar. En härlig kurs att avsluta dagen med, några djupare utmaningar och total frihetskänsla och lätthet i hela kroppen med lång skön avslappning.

Kursledare är Elaine De Souza. Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Yoga med fokus på Yoga, Privat Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

Pris:
2900 kr vid bokning av en kurs
5500 kr vid bokning av två av Elaines kurser (ord.pris 5800 kr)

Kursstarter

Dag & tid torsdag 19:00
Antal gånger 7
Längd/gång 90 min
Instruktör Elaine De Souza
Pris 2900 kr
Dag & tid torsdag 19:00
Antal gånger 7
Längd/gång 90 min
Instruktör Elaine De Souza
Pris 2900 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yoga go deeper v.36 och 45. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.