Pilates Complete Summerboost Rock the Reformer v.27

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa injektion och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt.

Reformern är en underbar pilatesmaskin som tränar hela kroppen! Du ligger, sitter, står på knä och står upp i reformern när du tränar vilket gör att du hela tiden utmanar kroppen på olika sätt. Reformer ger dig en balanserad träning där rörlighet och styrka tränas likvärdigt med teknik och balans. Den hjälper till att trigga rätt muskulatur och träningspassen går att variera i oändlighet. Let’s rock the reformer!

Reformerträning passar lika bra för nybörjare som vana utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Reformer Props

Lekfull och grundande klass på reformern där småredskap som Fitnesscircle och Maple pole adderas till övningarna för att utmana din stabilitet, styrka och uthållighet.

Dag 2 Reformer Flow

Flödande och mer utmanande klass där övningarna vävs ihop till längre sekvenser på reformern. Du rör dig från liggande till sittande och sedan vidare in stående positioner som fokuserar på balans och smidighet.

Dag 3 Reformer Boost

Fartfylld och pulshöjande klass där hopp på jumpboarden varvas med grundläggande styrkeövningar på mattan och med redskapen Halo och Pilatesboll. En riktig genomkörare för hela kroppen

 

Kursledare är Jasmin Salhi, Linda Ahlgren och Orsolya Deesy

Datum v-27, må-ons 1-3 juli kl.18.00-19.15

OBS! Early Bird pris 1395 kr tom 1 juni 2019!

 

Kursstarter

Dag & tid måndag 18:00
Antal gånger 3
Längd/gång 75 min
Instruktör Jasmin Salhi, Linda Ahlgren och Orsolya Deesy
Pris 1500 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates Complete Summerboost Rock the Reformer v.27. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.