Pilates Complete Summerboost Yin Yang your Yoga v.33

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa injektion och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt.

Yin Yang your Yoga. På denna yogakurs kommer vi utforska både yin och yang genom att sakta ner och landa, rensa ut och fylla på med mer energi. Känslan som kommer av att ta sig tillfällen att utforska sina tankar, sitt andetag och sig själv är alltid magisk. Du får med dig verktyg och tips hem att använda efter kursen.

Yoga passar lika bra för nybörjare som van utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Yin

Måndagskvällen är vigd åt elementet yin. Vi skapar möten mellan mjuka andetag och yinyoga som hjälper oss att landa in i stillhet och oss själva.

Dag 2 Prana

Tisdagkvällen ligger fokus på att frigöra fysiska spänningar som sitter i kroppen. Allt för att möjliggöra för prana, vår livsenergi att flöda fritt. 

Dag 3 Yang

Onsdagkvällen boostar vi energi genom energigivande andetag och flödande yoga. Du får chansen att utforska din inre glöd och kraft. Kvällen avslutas i stillhet och reflektion.

Kursledare är Jessica Skårbratt

Datum 12-14 augusti kl.18.00-19.15

OBS! Early Bird pris 1395 kr tom 1 juni 2019!

 

Kursstarter

Dag & tid måndag 18:00
Antal gånger 3
Längd/gång 75 min
Instruktör Jessica Skårbratt
Pris 1500 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates Complete Summerboost Yin Yang your Yoga v.33. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.