Pilates Complete Summerboost Pop Pilates v.28

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa injektion och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt.

POP Pilates är en energigivande version av pilates där varje klass är koreograferad till popmusik. Med ett flödande tempo tas du igenom en intensiv mattbaserad klass på ett roligt och dansant sätt.

POP Pilates passar lika bra för nybörjare som vana utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 POP Paradise

Låt oss fira in sommaren med POP Pilates! På första kurstillfället kommer du att bjudas på en härlig pilatesklass och genomkörare av hela kroppen till sköna rytmer och en känsla av tropisk sommar.

Dag 2 POP Movie theme

Energigivande och fartfylld pilatesklass till några av de mest kända filmlåtarna. Du kommer att känna dig stark, smidig och svettig.  P.S. “Eye of Tiger” kommer absolut finnas med i spellistan!

Dag 3 POP Throwback

Denna POP pilatesklass kommer att ta dig tillbaka i tiden med de bästa hitsen ifrån 80 och 90-talet. En superrolig glädjebringande klass som stärker och tonar hela kroppen.

Kursledare är Miray Solkiran

Datum v. 28, må-ons 8-10 juli kl.17.00-18.15

OBS! Early Bird pris 1395 kr tom 1 juni 2019!

 

Kursstarter

Dag & tid måndag 17:00
Antal gånger 3
Längd/gång 75 min
Instruktör Miray Solkiran
Pris 1500 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates Complete Summerboost Pop Pilates v.28. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.