Pilates Complete Summerboost Meditate and be present v.26

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa injektion och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt.

På denna morgonkurs får du prova på olika meditationstekniker för medveten närvaro, avslappning, en vänligare relation till dig själv och för att att hantera känslor på ett mer konstruktivt sätt. Ta semester från tankarna och lämna alla måsten bakom dig. Vare sig du är ledig eller jobbar så kan dessa tre dagar göra både dig och livet lite behagligare.

Meditation passar lika bra för nybörjare som van utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Djupavslappning och fokus

På första tillfället får du utforska ett avslappnat fokus i motsats till den ansträngda koncentrationen. Vi startar från grunden med konsten att släppa taget och använda andetaget för att släppa ut mental och fysisk överskottsenergi. Ett behagligt pass som ger återhämtning.

Dag 2 Lite kärlek är jag faktiskt värd

Detta tillfälle ägnas åt att träna upp förmågan att generera en kärleksfull vänlighet inom dig själv och utveckla medkänsla med oss själva och andra utan att bli överväldigade av lidande.

Dag 3 Lämna en del av ditt känslomässiga bagage

Sista kurstillfället fokuseras på tekniker för att arbeta med känslor i kroppen.Vi medvetandegör, accepterar, undersöker med en kvalité av vänlighet och vem vet, kanske vi landar i en lite rymligare öppen medvetenhet.

Kursledare är Pål Dobrin

Om Pål:
Pål Dobrin har studerat för en rad olika meditationslärare, både inom Vipassana och Shamata traditionerna. Sin första tysta Vipassana meditationsretreat gjorde han som 19-åring i Kathmandu, Nepal. Meditationen har varit en livslång följeslagare med närmare två år i tysta retreats de senaste 20 åren. Pål är certifierad lärare i Cultivating Emotional Balance (CEB) som planerades vid Mind & Life Institute i samspel mellan världsledande experter inom Neurovetenskap, Psykologi och Tibetansk Buddhism. CEB är forsknings- och mindfulnessbaserad, sammanför västerländsk Psykologi med Österländsk visdom och har som syfte att hjälpa människor uppnå ökad balans i livet. Utöver detta har Pål också utvecklat the CARE-course för Chalmers CSE – Finding Joy at work through CARE som innehåller träning i Fokus, Känslofärdigheter och Medkänsla på jobbet. Pål är även ansvarig och huvudlärare i Sverige för Medveten undervisning, en lärarutbildning med några av världens främsta experter inom Mindfulness och Socialt och Emotionellt Lärande, för verksamma inom skola och ideella föreningar.

Utvecklande av Medkänsla och Altruism är två hjärtefrågor som genomsyrat det mesta i hans vuxna liv. Pål utvecklar idag metod och appar för träning av Fokuserad Uppmärksamhet, Känslokännedom och Mindfulness för barn, ungdomar och vuxna genom sitt företag Empaticus. Han har en bakgrund inom biståndsarbete och har bl.a läst programmet för Internationell Kris- och Konflikthantering vid Umeå Universitet.

Datum v.26 ons-fre 26-28 juni kl.07.00-08-15

OBS! Early Bird pris 1395 kr tom 1 juni 2019!

Kursstarter

Dag & tid onsdag 07:00
Antal gånger 3
Längd/gång 75 min
Instruktör Pål Dobrin
Pris 1500 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates Complete Summerboost Meditate and be present v.26. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.