Pilates Complete Summerboost Goes Garuda v.32

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa injektion och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt.

Garuda är en träningsmetod inspirerad av yoga, pilates,tai chi, och dans där man rör sig i kroppens alla riktningar genom vridningar, sidoböjningar, tryck och drag kombinerade med svepande rörelser för att öppna upp hela systemet. Garuda kan tränas på matta och med olika redskap.

Garuda passar lika bra för nybörjare som van utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Garuda Matwork 

Första kurstillfället fokuseras på att röra kroppen i alla riktningar på mattan. Du leds igenom enkla rörelser som byggs på till längre serier som stärker och öppnar upp de delar av kroppen som är stela och svaga på ett mjukt och flödande sätt. Målet är att hitta avslappning i rörelsen och samtidigt bygga en stark och välbalanserad kropp.

Dag 2 Garuda Barre and Bands

Garudatekniken förflyttas nu till balettstången där du får röra dig genom flödande och kraftfulla sekvenser för ökad styrka, flexibilitet & koordination. Vid barren används tryck och drag från överkroppen som skapar möjlighet för förlängning till övriga delar i kroppen. Övningarna vid barren kombineras med Mala Resistance Bands för att utmana styrka och stabilitet.

Dag 3 Garuda Chakra 

På kursens sista dag bjuds du på en funktionell klass med fokus på balans, kroppskontroll och centrering på foamroller. Övningarna kombineras med stretch och massage av kroppens fascia.

 

Kursledare är Jasmin Salhi och Clara Dymén.

Datum 5-7 augusti kl.17.00-18.15

OBS! Early Bird pris 1395 kr tom 1 juni 2019!

Kursstarter

Dag & tid måndag 17:00
Antal gånger 3
Längd/gång 75 min
Instruktör Jasmin Salhi och Clara Dymén
Pris 1500 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates Complete Summerboost Goes Garuda v.32. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.