Pilates Complete Summerboost Flying Yoga v.29

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa injektion och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt.

Det är något magiskt med att flyga på sommarkvällarna, det kommer att förändra dig. På denna kurs får du prova dina vingar och träna flygande yoga i i yogagungan som ger nya perspektiv då positionerna sker i alla riktningar. Yogawings passar lika bra för nybörjare som van utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Flying low

Måndagskvällen flyger vi lågt, nära golvet och utforskar gravitationen nära. Positionerna är avslappnande och återställande. Andetaget långsamt, mjukt och djupt.

Dag 2 Flying high

Tisdagskvällen lättar kroppen helt från golvet och flyger. Vi utforskar luftelementet och rumsuppfattningen. Du kommer att utföra moment som inte är vardagliga.

Dag 3 Flying flow

Onsdagskvällen är vigd till flow. Mjukt, följsamt flöde som utmanar dig precis där du är så att dina vingar växer sig vida, starka och trygga. Kvällen avslutas stillsamt och lågt, nära golvet, nära mamma jord.

 

Kursledare är Milla Floryd

Datum 15-17 juli kl.19.15-20.30

OBS! Early Bird pris 1395 kr tom 1 juni 2019!

 

 

Kursstarter

Dag & tid måndag 19:15
Antal gånger 3
Längd/gång 75 min
Instruktör Milla Floryd
Pris 1500 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Pilates Complete Summerboost Flying Yoga v.29. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.