Handstand 202 – flex

Kursen är för dig som har grunderna i handstående och vill vässa din teknik! Du får lära dig fler benpositioner och  hur du börjar jobbar med assisteringar. Kursen har också fokus på rörlighet, eftersom det är en stor del i att komma vidare och utvecklas genom olika ben och balansövningar. Mellan handstående jobbar vi med mobilitet och djupare stretching.

Viktigt! Vi förbereder noggrant och du behöver ingen förberedelse. Du får göra handledsrutiner, plankor, balans, styrka och rörlighet för både armar och ben. Vi jobbar stående, sittande liggande och självklart även upp och ner. Du får garanterat personliga feed back och assisteringar som gör att just DU utvecklas till nästa nivå.

Kursledare är Elaine De Souza. Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat i mer än 15 år. Elaine driver Elaine De Souza Yoga och One Yoga och undervisar Klasser, Private Yoga, Workshops, Yogaresor och Lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil. Instagram: @_elainedesouza @oneyoga.se

Information om ny kursstart kommer inom kort.

Kursstarter

Just nu finns det inga inplanerade kursstarter. Om ni har några frågor om den här kursen är ni givetvis välkomna att kontakta oss.