Förmiddagsklubben – seniorpilates

Ny kursstart i januari 2021. Mer info inom kort.

 

Pilatesträning i kursform för dig som är senior.

Den här kursen passar dig som är en aktiv kvinna eller man, mitt i livet som vill träna i en vacker och inspirerande miljö tillsammans med likasinnade. Pilates är en perfekt träningsmetod när man vill träna rätt för att kroppen ska behålla sin smidighet och balans utan att slita för hårt på lederna. Fokus ligger på att träna upp din styrka och stabilitet på ett effektivt men ändå skonsamt sätt. Tillsammans med dina kursvänner kan du njuta av en kopp te och frukt i vår fina lounge efter träningen.

Liten grupp och gott om plats.

Kursledare är Lena Sollerman som själv tränat pilates i över 10 år och sett vilka underverk träningen gjort med hennes egen kropp.

 

Kursstarter

Just nu finns det inga inplanerade kursstarter. Om ni har några frågor om den här kursen är ni givetvis välkomna att kontakta oss.

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Förmiddagsklubben – seniorpilates. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.