Klubbmedlem

DU är det viktigaste vi har och vi gör allt vi kan för att ta hand om Dig på bästa sätt. Här kan du ta del av dina klubbmedlemskapsförmåner.

Kära klubbmedlem,

Vi älskar våra medlemmar och vi gör allt vi kan för att ta hand om Dig på bästa sätt. Som Klubbmedlem får du delta kostnadsfritt på våra inspirerande medlemsevent varje månad, det kan vara allt från roliga klasser, givande föreläsningar till kreativa vernissager och mysiga mingel. Vi bjuder dig på te och frukt varje gång du kommer och tränar och du har 15 % rabatt på alla Pilates Completes kurser och workshops.

I ditt Klubbmedlemskap ingår en personlig introduktion med hälsoprofil, hållningsanalys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av pilatesteknikens grundprinciper samt årlig uppföljning vid förnyelse. Du bokar din introduktion/uppföljning på info@pilatescomplete.se Vi rekommenderar dig att boka din personliga introduktion i samband med din träningsstart.

Utöver detta har du som Klubbmedlem fina erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. De jobbar alla, precis som vi, mot att ligga främst inom sitt område och erbjuda bästa möjliga kvalitet. Vi hoppas att dessa klubbmedlemskapsförmåner ska ge dig glädje och inspiration.

Stort tack för att Du väljer att vara klubbmedlem hos oss.
Varmaste,
Team Pilates Complete

Advanced Skin Care

Genom vår kunskap i avancerad hudvård kan vi på ett effektivt sätt ge dig bästa resultat – en frisk hud som strålar av välbefinnande, inifrån och ut!

På Advanced Skin Care hittar du auktoriserade hudterapeuter och legitimerade sjuksköterskor som erbjuder gedigen kunskap inom avancerad hudvård samt estetiska injektioner och vår klinik har funnits sedan 2010 i Göteborg. Du hittar kliniken centralt på härliga Fjärde Långgatan 25 och vi har öppet alla vardagar.

Du som Pilates Complete Klubbmedlem har 25% rabatt på valfri Ansiktsbehandling vid ditt första besök. (gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter) Använd koden: PILATES när du bokar din behandling hos Advanced Skin Care så registreras rabatten.

Gococo

Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Grundarna Annie och Linnéa Wennergren är två elitseglande göteborgskor som älskar utmaningar. Deras strumpkollektion är designad och utformad för den aktiva kvinnan och mannen som ställer höga krav på funktionalitet och komfort och som trivs med det lilla extra både i löparspåret och på gymmet.

Strumporna är tillverkade i marknadens mest snabbtorkande material, 37.5 Technology och hjälper till att minimera risken för skavsår och blåsor när du är aktiv. Gococo har ett stort utbud av allt från löpar- till skidstrumpor.

Du som Pilates Complete Klubbmedlem har 20% rabatt på hela sortimentet hos Gococo. Använd koden: PC23 när du betalar så dras rabatten.

Happy Me – Natural Clean Food

Välkommen till vår värld av Natural Clean Food som man mår bra av. Köket är hjärtat i verksamheten och allt på vår meny görs från grunden med kärlek och mycket visdom. Så mycket som möjligt är KRAV och ekologiskt. Vitt mjöl, raffinerat socker och mejeriprodukter tillhör de ingredienser vi har sorterat bort.

We have the healthiest food around! Smoothies, sallader, bowls, burgers, toasts, lunch, hämta-med-middagen-på-vägen-hem, mellanmål, detoxpaket, rawfood treats, gott ekologiskt fairtrade kaffe & te, kallpressade ekologiska juicer som vi själva gör varsamt för hand, bästa vattnet, noggrant utvalda eko- och naturviner, öl, kombucha, snacks, catering and much more! Vi vill göra bra hälsosam mat tillgänglig för så många som möjligt.

Välkommen till oss på Vasagatan 24, Centralstationen eller på happymekitchen.se.

Du som Pilates Complete Klubbmedlem har 10% rabatt på mat och fika (gäller ej dryck) hos Happy Me. Ange koden: PILATESCOMPLETE när du betalar så dras rabatten av (gäller även på hemsidan).

Nordic Superfood by Myrberg

Nordic Superfood erbjuder nordiska superbär och grönt pulverblandningar, marint collagen och råsaftkoncentrat från den vilda nordiska naturen. Helt fria från socker eller tillsatser, sprängfyllt med vitaminer, fibrer, mineraler och antioxidanter.

Varumärket by Myrberg grundades av Linda Myrberg, akupunktör och holistisk spa-expert, som har över 25 års erfarenhet och bred kompetens inom hälsa, influerad av både västerländsk och österländsk lära.

Du som Pilates Complete Klubbmedlem har 15 % rabatt på alla Nordic Superfoods produkter via deras webbshop. Använd koden: PILATESCOMPLETE när du handlar så dras rabatten.

 

Osteopat Kristina Hagberg

Osteopati är en manuell behandlingsfilosofi som arbetar med helheter – din fysiska hälsa i samverkan med omgivande miljö. Kristina Hagberg är en erfaren osteopat som har specialiserat sig inom klassisk osteopati. Hon har också fortbildat sig inom kraniell osteopati med inriktning på barn, osteopatisk idrottsmedicin och visceral osteopati.

Varmt välkommen till Kristina och Göteborgs Osteopatcenter på Götabergsgatan 10, Gbg.

Du som Pilates Complete Klubbmedlem har 10 % rabatt på en första osteopatikonsultation med noggrann genomgång av din medicinska historia, en undersökning samt behandling på 50 min. Pris: 720 kr (ord. pris 800 kr). Använd koden: PCmedlem när du bokar så dras rabatten.

 

Pilates Complete

Vi bjuder på kostnadsfria medlemsevent varje månad som roliga klasser, givande föreläsningar till mysiga mingel. Boka din plats på månadens medlemsevent via din Wondr Wall.

Utöver Gruppträning och Personlig träning erbjuder vi på Pilates Complete en mängd workshops och kurser. Du som klubbmedlem har 15% rabatt på alla våra kurser ,workshops. och eventklasser. Använd koden: KLUBBPC15 när du bokar så registreras rabatten.

Du som är klubbmedlem har också tillgång ett videobibliotek fyllt av träningsvideos med Team Pilates Complete så att du kan träna med oss online oavsett var du befinner dig och när lusten faller på. Du hittar alla videos i din Wondr-wall -Dokumentbank – Träningsvideos samt Ten minutes workouts.

Dessutom har du access till en infosida där du kan läsa om pilatestekniken och dess främsta fördelar. Läs gärna igenom inför din träningsstart.

Sport Rehab

Sport Rehab är specialiserade på idrottskador och erbjuder en modern rehabilitering baserad på den senaste forskningen och många års erfarenhet. Vi strävar efter att hjälpa allt från elitidrottare till motionärer till ett aktivt och friskt liv.

Efter noggrann undersökning lägger din fysioterapeut eller arbetsterapeut upp ett rehabprogram som är anpassat för dig, din skada och din målsättning. Det spelar ingen roll om du har en smärtfri vardag eller prestation på elitnivå som mål, alla är välkomna till SportRehab

Du som Pilates Complete Klubbmedlem har möjlighet till:

  • Tid inom 2 dagar
  • 100 kr/besök
  • Ingen remiss behövs
  • Allt från fot-, knä- och fingerskador till ryggbesvär
  • Öppet även kvällar & helger

Boka din tid på Sportrehab.se eller kontakta oss på info@sportrehab.se eller tfn 031-151536.
Du kan också kontakta vår personliga kontakt på Sportrehab; Josefine Yman, Leg. Fysioterapeut på josefin@sportrehab.se

Yogobe

Yogobe är en plattform för onlineträning där du kan träna med några av Nordens främsta instruktörer och experter inom yoga, pilates, träning och hälsa. Jasmin, Linda och Emma är en del av Yogobe-teamet och erbjuder videos både på matta och med redskap som ex. flexband, boll, foamroller och wobblies. Utöver detta finner du även specialanpassade pilatesprogram för ex. ryggproblem, pre- och postnatal pilatesträning och skräddarsydd pilates för löpare och golfare och hela spellistor med full body workouts både på svenska och engelska.

Du som Pilates Complete Klubbmedlem har 30 dagar helt gratis som ny yogobeanvändare.

Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto på Yogobe så får du en fri prova på- månad utan bindningstid.