Klubbmedlem

DU är det viktigaste vi har och vi gör allt vi kan för att ta hand om Dig på bästa sätt. Här kan du ta del av dina klubbmedlemskapsförmåner.

Kära klubbmedlem,

Vi älskar våra medlemmar och vi gör allt vi kan för att ta hand om Dig på bästa sätt. Som Klubbmedlem får du delta kostnadsfritt på våra inspirerande medlemsevent varje månad, det kan vara allt från roliga klasser, givande föreläsningar till kreativa vernissager och mysiga mingel. Vi bjuder dig på te och frukt varje gång du kommer och tränar och du har 10 % rabatt på alla Pilates Completes kurser och workshops.

I ditt Klubbmedlemskap ingår en personlig introduktion med hälsoprofil, hållningsanalys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper samt årlig uppföljning vid förnyelse. Du bokar din introduktion/uppföljning på anmalan@pilatescomplete.se Vi rekommenderar dig att boka din personliga introduktion i samband med din träningsstart.

Utöver detta har du som Klubbmedlem fina erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. De jobbar alla, precis som vi, mot att ligga främst inom sitt område och erbjuda bästa möjliga kvalitet. Vi hoppas att dessa klubbmedlemskapsförmåner ska ge dig glädje och inspiration.

Stort tack för att Du väljer att vara klubbmedlem hos oss.
Varmaste,
Team Pilates Complete

 

Advanced Skin Care

Kliniken Advanced Skin Care erbjuder förfinade behandlingar inom medicinsk fot- och hudvård. Oavsett om du vill åtgärda problemhy, minska ålderstecken, eller bara unna dig en stunds lyxig egentid så kan de erbjuda det du behöver. Framförallt jobbar terapeuterna med resultatinriktade hudbehandlingar som även omfattar analys av kostvanors inverkan på kroppen för att ge långvariga resultat.

Advanced Skin Care drivs av Josefine Runeson, Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut samt Certifierad Kostrådgivare. Hon öppnade kliniken som granne till Pilates Complete i korsettfabriken i december 2010 men idag finns de i mysiga och avkopplande lokaler på Fjärde Långgatan 25,

Du som Pilates Complete-medlem har 50% rabatt på valfri Avancerad Hudvård- eller Fotvårdsbehandling vid ditt första besök. (gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter) Använd koden: PILATES  när du bokar din behandling hos Advanced Skin Care så registreras rabatten.

 

Gococo

Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Grundarna Annie och Linnéa Wennergren är två elitseglande göteborgskor som älskar utamningar. Deras strumpkollektion är designad och utformad för den aktiva kvinnan och mannen som ställer höga krav på funktionalitet och komfort och som trivs med det lilla extra både i löparspåret och på gymmet.

Håll värmen i vinter och svalkan i sommar med Gococos strumpor på fötterna! Strumporna är tillverkade i marknadens mest snabbtorkande material, 37.5 Technology och hjälper till att minimera risken för skavsår och blåsor när du är aktiv. Gococo har ett stort utbud av allt från löpar- till skidstrumpor.

Du som Pilates Complete-medlem har 20% rabatt på hela sortimentet hos Gococo. Använd koden: PC21 när du betalar så dras rabatten.

 

Happy M Kitchen

Happy M Kitchen är en livsstilsrestaurang på Vasagatan 24 som erbjuder Natural Clean Food som man mår bra av. Mat och välbefinnande hänger ihop och Happy M Kitchen vill inspirera så många som möjligt till att äta riktigt bra på ett lustfyllt sätt. Menyn innehåller grönsaker i alla dess former, fisk, skaldjur, fullkorn och annat som både smakar och gör gott. Så mycket som möjligt är ekologiskt. De erbjuder lunch, middag, fika, snacks och kallpressade, ekologiska juicer som de varsamt gör för hand.

Marie Butler, som äger Happy M Kitchen, har en passion för mat och välbefinnande. I mer än 30 år har hon fångat upp trender och studerat sambanden mellan det vi äter och hur vi mår, i teori och praktik. Ambitionen med Happy M Kitchen är att sätta en ny mat- och hälsotrend i Sverige.

Du som Pilates Complete-medlem har 10% rabatt på mat och fika hos Happy M Kitchen. Använd koden: PILATESCOMPLETE när du betalar så dras rabatten.

 

Heroica Life

Heroica Life inspirerar och stärker kvinnor genom träning och livsstil. Deras mål är att ge kvinnor möjligheten att få träningstips, de senaste premiumprodukterna och aktuella träningsevenemang, allt med en feminin touch.

Heroica drivs av Kate, som när hon flyttade till Sverige tyckte att det fanns ett glapp på marknaden för kvinnor där de kan köpa vackra, kvalitativa och passande sportkläder. Kate älskar att hålla sig i form och har tidigare jobbat med sportkläder på ett stort företag i England. Nu jobbar hon med sitt Heroica Life där hon letar efter de bästa märkena från hela världen och tar dem till Göteborg.

Du som Pilates Complete-medlem har 10 % rabatt på alla Heroicas produkter. Du hittar delar av sortimentet på studion där olika märken highlightas från månad till månad. du kan också shoppa direkt från webshopen. Använd kod PILATESC10 vid ditt köp så dras rabatten.

 

Mayday

Super Helpful
På Mayday görs supergoda bowls och kallpressad juice. Bara av prima vara, ekologiska ingredienser, ibland odlade nästan runt hörnet. Gott blir det oavsett. Deras kallpressade juice är dessutom bättre än annan, att den inte värmts upp gör att den behåller alla sina bra egenskaper, som näringen, vitaminerna och mineralerna. Välkommen att prova själv! Du hittar Mayday i Public Hall Zamenhof på Esperantoplatsen.

Du som Pilates Complete-medlem har 10 % rabatt på bowls och juicer hos Mayday. Använd kod PILATESCOMPLETE vid ditt köp så dras rabatten.

Nordic Superfood by Myrberg

Nordic Superfood erbjuder nordiska superbär och grönt pulverblandningar, marint collagen och råsaftkoncentrat från den vilda nordiska naturen. Helt fria från socker eller tillsatser, sprängfyllt med vitaminer, fibrer, mineraler och antioxidanter. Utöver Nordic Superfood finner du även varumärkena finner du även Aromatherapy -eteriska oljor samt Acucups.

Varumärket by Myrberg grundades av Linda Myrberg, akupunktör och holistisk spa expert, som har över 25 års erfarenhet och bred kompetens inom hälsa, influerad av både västerländsk och österländsk lära. Hon vill inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv.

Du som Pilates Complete-medlem har 15 % rabatt på alla Nordic Superfoods produkter via deras webbshop. Använd koden: PILATESCOMPLETE när du handlar så dras rabatten.

 

Osteopat Kristina Hagberg

Osteopati är en manuell behandlingsfilosofi som arbetar med helheter – din fysiska hälsa i samverkan med omgivande miljö. Kristina Hagberg är en erfaren osteopat som har specialiserat sig inom klassisk osteopati. Hon har också fortbildat sig inom kraniell osteopati med inriktning på barn, osteopatisk idrottsmedicin och visceral osteopati.

Du som Pilates Complete-medlem har 10 % rabatt på en första osteopatikonsultation med noggrann genomgång av din medicinska historia, en undersökning samt behandling på 50 min. Pris: 720 kr (ord. pris 800 kr).

Använd koden: PCmedlem när du bokar så dras rabatten.

 

Pilates Complete

Vi bjuder på kostnadsfria medlemsevent varje månad som roliga klasser, givande föreläsningar till mysiga mingel. Boka din plats på månadens medlemsevent via din Wondr Wall.

Utöver Gruppträning och Personlig träning erbjuder vi på Pilates Complete en mängd workshops och kurser. Utforska något nytt och få en inspirations-injektion på våra workshops eller fördjupa dina kunskaper på någon av våra 8-veckors kurser. Du som klubbmedlem har 10% rabatt på alla våra kurser och workshops. Använd koden: KLUBBPC10 när du bokar så registreras rabatten.

Du som är klubbmedlem har också tillgång till en infosida där du kan läsa om pilatestekniken och dess främsta fördelar. Läs gärna igenom inför din träningsstart.

 

Yogobe

Yogobe är en plattform för onlineträning där du kan träna med några av Nordens främsta instruktörer och experter inom yoga, pilates, träning och hälsa. Jasmin och Linda är en del av Yogobe-teamet och erbjuder videos både på matta och med redskap som ex. flexband, boll, foamroller och wobblies. Utöver detta finner du även specialanpassade pilatesprogram för ex. ryggproblem, pre- och postnatal pilatesträning och skräddarsydd pilates för löpare och golfare.

Du som Pilates Complete-medlem har 30 dagar helt gratis som ny yogobeanvändare.

Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto på Yogobe så får du en fri prova på- månad utan bindningstid.