EventYoga of Hope – välgörenhetsyoga för barncancerfonden med Elaine De Souza

Lördagen den 17 november yogar hela Sverige tillsammans för alla cancerdrabbade barn och ungdomar. Pilates Complete & Elaine De Souza bjuder in till en 90 minuter lång yogaklass i en av världens vackraste pilatesstudios.

Målet med klassen är att samla in 3000 kr till forskningen.

Datum: 17 november

Tid: 13.30-15.00

Antal platser: 30 st

Förslag på bidrag: 150 kr/pp

Plats: Pilates Complete vån 2, Kastellgatan 1, Göteborg

Anmälan:https://www.barncancerfonden.se/event/yoga-of-hope/delta-i-en-yogaklass/yoga-of-hope–klass-med-elaine-de-souza/

Om läraren Elaine De Souza:

Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Yoga med fokus på Yoga, Private Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

Social media:
Instagram: @_elainedesouza
Facebook: Elaine De Souza Yoga
Web: www.elainedesouza.com

Om Pilates Complete:

Pilates Complete är en unik träningsstudio i vacker och inspirerande miljö i centrala Göteborg. De erbjuder Gruppträning, Personlig Träning, Kurser, Workshops och utbildningar inom pilates, yoga, garuda & barre.

På Pilates Complete möts du alltid av professionella och välutbildade tränare. Som en av Sveriges ledande träningsstudios erbjuder de specialanpassad pilatesträning inom olika områden som exempelvis atletisk-, rehab- och prenatal pilates. De är ett dedikerat team som strävar efter att ligga bland de främsta inom pilates, garuda, yoga och barre.

Här möts du av en personlig och kreativ atmosfär. Studions ljusa lokaler innehar en komplett PT-studio med utrustning från STOTT PILATES® och Garuda Apparatus samt två öppna studios för gruppträning och kurser. Unikt för Pilates Complete är också två stora, privata terrasser för utomhusträning vid det grönskande Skansberget. I den mysiga loungen kan du njuta av en god kopp te och i det fina behandlingsrummet kan du ta en välgörande massage innan eller efter din träning. Shopen erbjuder ett urval av kvalitativa och sköna träningskläder samt pilatesredskap och mattor. Pilates Complete är den plats där du kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi!

Web: www.pilatescomplete.se
Instagram: @pilatescomplete
Facebook: Pilates Complete

Information om eventet

Startar 2018-11-17, kl. 13:30
Slutar 2018-11-17, kl. 15:00
Pris 150 kr