EventYoga Games Göteborg

 

Yoga Games är ett event som växer sig starkare och större för varje år. Vi ser fram emot att vara en del av ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare, dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare. Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Hela hälsomässan är öppen med gratis entré för allmänheten.

LÖRDAG 27 MAJ 18:00 : Garuda Yoga med Linda Ahlgren (Studio 2 Sun)

GARUDA YOGA fokuserar på flöde, rytm och variation. Målet är att släppa alla onödiga spänningar i kroppen och att bli av med vår stelhet och stagnation. En inspirerande klass med nya rörelsemönster för ökad avslappning och för att du ska få tillgång till mer energi. Lindas klass är skapad för att du ska få mer utrymme både i tanken och kroppen. Vi startar enkelt med övningar som gravid byggs på till långa och mer utmanande sekvenser. Ett lekfullt sätt att närma sig den traditionella yogans positioner och få ny inspiration till nya serier på solhälsningar och krigarserier. I Garuda hittar du likheter med de tekniker du är van att utöva, både traditionell yoga, pilates, tai chi qi gong och dans. Välkommen att möta yogan från en ny infallsvinkel för rörlighet, styrka och bättre form.

ANGE RABATTKOD:  PILATESCOMPLETE för att få 300 kr rabatt när du bokar både lördag & söndag http://www.yogagames.org/registration.aspx?event=14

I biljetterna ingår det 5 klassbokningar per dag under lördag och söndag. Enstaka klasser går endast att köpa i receptionen under Yoga Games och säljs i mån av plats.

 

 

Information om eventet

Startar 2017-05-28, kl. 18:00
Slutar 2017-05-28, kl. 19:00