EventVärderingsafton med Peder Lamm – Månadens medlemsevent maj

Pilates Complete bjuder in till en charmant föreläsnings- och värderingsafton med den välkände antikexperten Peder Lamm.

Vi startar kvällen med en föreläsning med Peder där han talar om branschen, trender och vad som nu gäller och händer inom auktionsvärlden.

Du som gäst har möjlighet att ta med dig ett föremål för värdering (t.ex. smycken, mindre tavlor, silverföremål, böcker etc.). Utifrån kvällens föremål kommer Peder att tala om sakernas värde, kulturhistoria, material, stil och marknad. Det blir lite som i Antikrundan fast i verkligheten.

Utöver detta bjuds det på mingel och lättare tilltugg där det finns möjlighet att ställa fler frågor till Peder.

Göteborgs Auktionsverk har förmånen att använda sig av Peder Lamms stora kunskaper om såväl auktionsbranschen som om konst, kultur och design både nationellt och internationellt. Göteborgs Auktionsverk grundades 1681 och är därmed världens näst äldsta auktionsverk i drift efter Stockholms Auktionsverk som grundades 1674.

Datum: fredag 10 maj kl.18.00-20.30
Plats: Pilates Complete

Varmt välkommen hälsar,
Pilates Complete och Christina Nilroth

 

OBS! Anmälan är bindande och eventet är kostnadsfritt för dig som Pilates Complete medlem. Begränsat antal platser. I mån av plats öppnas inbjudan även för nära och kära mot en kostnad av 150 kr. Osa senast 25 april via länken nedan.

Information om eventet

Startar 2019-05-10, kl. 18:00
Slutar 2019-05-10, kl. 20:30

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Värderingsafton med Peder Lamm – Månadens medlemsevent maj. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.