EventRECHARGE – heldag på Bokenäset OBS! FULLBOKAT!

RECHARGE på Bokenäset Hotell och konferens med Anna Kronlid och Linda Ahlgren! Det här är en dag som bjuder på inspiration, energi och glädje med yogan som utgångspunkt på en plats där det är enkelt att njuta och ladda batterierna. Miljön, maten och bemötandet är underbart! Träningen likaså.

SCHEMA:
9.45-10.45 OPEN UP

Vi hälsar er välkomna i Sinnenas rum och sen öppnar vi upp inför dagen med meditation och morgonyoga tillsammans med Anna. Passet fokuserar fysiskt på bröstryggen och andningen. Intentionen är hämtad från Rachel Brathens ord om yoga: ”Yogapositionerna är inte målet, inte heller att bli vig eller att stå på händer. Målet är att skapa utrymme där det är stängt och stelt, att skala bort lager efter lager av det du dolt ditt hjärta under. Att uppskatta din kropp och bli medveten om dina tankar och känslor för att kunna sluta fred med dig själv. Och älska den du är.”

10.50 -11.40 GARUDA FLOW

Ett Garuda-pass med fokus på flöde, rytm och variation. Linda guidar dig genom nya rörelsemönster med målet att få mer utrymme både i tanke och kropp. Vi startar enkelt med mjuka övningar och bygger gradvis på till längre och mer utmanande sekvenser. En skön klass för ny energi och mer kraft!

11.45-12.15 INSPIRE
Vi fyller på med frukt och lyssnar på Lindas föreläsning om Pilates. Hur skapades träningsformen pilates? Vem var grundaren Joseph H. Pilates och vad är det egentligen för skillnad mellan pilates och yoga? På den här föreläsningen får du lära dig allt om historien, grundprinciperna och fördelarna med den mytomspunna träningsformen.

12.20 -13.10 INNER STRENGHT
Pilates matwork med Linda. Pilatesträning för en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp! Här använder vi STOTT PILATES 5 grundprinciper och bara den egna kroppen som redskap. Klassen är skapad för att ge dig bättre kroppskontroll, placering och teknik. Modifikationer ges för alla; nybörjare som elit, oavsett nivå så är målet att du ska lämna klassen svettig, stark och glädjefylld!

13.10 RELAX
Nu landar vi i kroppen i ett nedvarvande yogapass tillsamman med Anna. Lyssnar in, andas, sträcker ut. Stunden avslutas med avslappning och meditation.

14.00 ENJOY
Dags att avrunda med en god lunch i restaurang Västersalt. Meddela eventuella kostallergier i samband med bokning.

I dagen ingår 2 yogapass, 2 meditation/avslappningsstunder, 1 föreläsning, 1 pilatesklass, 1 garudaklass, frukt, lunch och massor med energi.

Boka din plats på:
www.bokenaset.com/boka/ eller genom att maila: bokning@bokenaset.com

Information om eventet

Startar 2018-05-06, kl. 09:30
Slutar 2018-05-06, kl. 15:00
Pris 675 kr