EventProva-på vecka 34, 19-25 augusti

Vi kickstartar hösten med gratis Prova på-klasser under v.34.

Varmt välkommen till oss på Pilates Complete! Hos oss kan du träna den mest kvalitativa pilatesträningen i Göteborg med variationsrik gruppträning, personlig träning och spännande kurser.

Vi erbjuder gratis gruppträningsklasser 19-25 augusti för dig som inte tränat hos oss tidigare och som är nyfiken på våra pilates,garuda, yoga och barreklasser! Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

Här kan du läsa mer om våra olika gruppträningsklasser.   

Bokningen öppnas en vecka innan och du kan boka upp till tre fria klasser under veckan. Bokning och registrering sker här.

Missa inte heller vårt Öppet Hus söndag den 25 augusti kl. 12-16 då du kan provträna ytterligare pilatesklasser och testa pilatesmaskinerna i vår PT-studio samt träffa Team Pilates Complete med instruktörer, personliga tränare, kursledare och också några av våra samarbetspartners som finns hos oss med fina erbjudanden just denna dag.

Mer information om både Prova-på-veckan och Öppet Hus kommer löpande under sommaren! Håll utkik på hemsida och sociala medier för att vara uppdaterad på allt som händer hos oss denna vecka!

Läs mer om vår gruppträning här!
Läs mer om Pilates Complete Medlemskap här!

Information om eventet

Startar 2019-08-25, kl. 12:00
Slutar 2019-08-25, kl. 16:00