EventPressmeddelande – Pilates Complete får nya ägare

Pressmeddelande 2023-03-29

Pilates Complete Göteborg AB får nya ägare

Från och med 1 april får Pilates Complete Göteborg AB nya ägare. Grundare och tidigare ägare, Jasmin och Linda, har under en tid varit ute efter nya krafter som vill utveckla Pilates Complete vidare i samma anda. Nu står det klart att Emma Cowan, som varit en viktig del av verksamheten de senaste åren, tar vid tillsammans med en ny ägarkonstellation.

Den nya ägarkonstellationen som förvaltar Pilates Complete vidare ser fram emot att erbjuda fortsatt högkvalitativ träning med en varm atmosfär där alla är inkluderade, samt roliga events och en hög tillgång till våra fantastiska lokaler. Målet kommer alltid vara att alla våra medlemmar ska ha en tillfredställande träningstid ihop med oss, känna sig välkomna och trygga i att Pilates Complete utvecklas vidare i samma anda. Framtiden kommer även bjuda på en del nytt, där målsättningen är att öka möjligheterna att tillbringa tid hos Pilates Complete ytterligare, för både umgänge och träning.

De nya ägarna ser fram emot att få träffa alla medlemmar i dessa härliga lokaler framöver och fortsätta hälsoresan ihop. Våra medlemmars välmående är vårt nyckelord till fortsatt utveckling av Pilates Complete.

Några rader från Jasmin och Linda:

I och med ägarskiftet vill vi från djupet av våra hjärtan tacka alla er kunder, elever, samarbetspartners, kollegor och tränare som vi mött under åren genom Pilates Complete och Pilates Complete Education. Pilatesdrömmen hade inte varit möjlig utan er. Det har varit en ynnest att ha fått dela vår passion för pilates och träning med er alla och det värmer verkligen att se hur pilatesmetoden har vuxit under dessa år och vilken stor skillnad pilatesträningen gör i alla våras liv.

Vi är väldigt tacksamma över att vi tillsammans med vårt dedikerade Team Pilates Complete haft möjlighet att inspirera och motivera er till ökat välbefinnande. TACK!

Sedan starten 2010 har vår vackra pilatesstudio utvecklats till att vara en levande och fantastisk plats och vi är därför väldigt glada över att verksamheten kommer att fortsätta drivas i samma kreativa anda. Vi lämnar nu med varm hand över till Emma Cowan med team.

Varmaste, Jasmin & Linda

Inom kort kommer djupare presentation ges kring Emma och övriga medarbetare, samt en inblick i vad som väntar framöver!

 

 

Information om eventet

Startar 2023-04-01, kl. 00:00
Slutar , kl.