EventOutdoor Yoga med Clara – Månadens medlemsevent april

April månads medlemsevent ger dig inspiration till att hitta fler möjligheter att få in rörelse och träning utomhus tillsammans med Clara Dymén!

Vi utnyttjar Pilates Completes oslagbara omgivningar och miljöer för att träna Yoga och Garuda med mer variation under våra fötter. Sekvenserna är anpassade för att fungera utomhus, utan matta eller props. Beroende på dagens väder och förutsättningar hittar vi en plats kring studion, på terasserna eller uppe vid Skansen Krona där vi uppehåller oss för ett flödande pass som avslutas med en näringsrik och läskande smoothie!

Att träna ute på olika typer av underlag, med skiftande väder och vind, ljus och ljud och andra intryck ifrån vår omgivning ger en helt annan typ av upplevelse än den vi får i tillrättalagda inomhusmiljöer. Där det mesta är uppbyggt så att vi ska få det så bekvämt som möjligt med alltifrån rätt temperatur, platta, jämna golv och släta ytor.

Kläder efter väder! Gärna skor som tillåter dina fötter att känna in underlaget och röra sig fritt.

Datum: Lördag 13 april
Tid: 13:30-15:00
Tränare: Clara Dymén
Plats: Pilates Completes utomhusmiljö
Pris: Gratis för dig som är Pilates Complete- medlem. OBS! Sista anmälningsdag torsdag 11 april!

Information om eventet

Startar 2019-04-13, kl. 13:30
Slutar 2019-04-13, kl. 15:00

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Outdoor Yoga med Clara – Månadens medlemsevent april. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.