EventNovember månads medlemsevent – SOMA®

Varmt välkommen till november månads medlemsevent där du tillsammans med vår tränare Pia Andersson får träna den holistiska rörelseläran och träningstekniken SOMA®. Denna 75 minuters klass innehåller smakprov på två olika SOMA-teman:

SOMA MOVE® är atletisk och samtidigt mjuk träning.
Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Alla träningsbara aspekter såsom kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination är förenade.

SOMA MIND® är den holistiska stretchklassen där andning och stillhet är i centrum
Soma MIND ger dig upplevelsen av ökad centrering tillsammans med ett lugnt och fokuserat inre. Vi förflyttar oss mjukt från en djupt skönt stretchande position till en annan, stannar i stillhet, alltmer avslappnade och närvarande. Passet kan komma att avslutas med en mycket skön och prestigelös meditation eller BodyScan. ”Ibland händer det som mest när du gör som minst.”

Kreatörerna bakom konceptet SOMA är Cecilia Gustafsson och Linus Johansson.

Varmt välkommen med din anmälan!

Datum: Lördag 19 november kl.12.30-13.45
Tränare: Pia Andersson
Bokning: Medlemseventen är kostnadsfria för alla klubbmedlemmar. Du bokar din plats i din Wondr Wall under Medlemsevent.

Information om eventet

Startar 2022-11-19, kl. 12:30
Slutar 2022-11-19, kl. 13:45